FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná hnedá šesťuholníková nástenná polica Norse z masívneho mindi dreva 40 cm

MLV25414

Nástenná polica Norse vás upúta svojím originálnym šesťuholníkovým tvarom, vďaka ktorému nebude len praktickým úložným miestom, ale tiež aj dekoratívnym prvkom. Jej jednoduchý tvar pôsobí moderným dojmom a umožňuje umiestnenie do širokého spektra interiérov.

Je vyrobená z exotického dreva mindi, ktoré je charakteristické svojím prirodzeným leskom a jedinečným teplým hnedým odtieňom s podtónmi žltej a červenej. Polici dodáva luxusný zlatistý odtieň, ktorý je vyhľadávaný napríklad pri zariaďovaní interiérov v koloniálnom štýle, kde ju môžete využiť na umiestnenie vašich obľúbených dekorácií či suvenírov z ciest.

Polica má hladké steny a minimalistický dizajn, ktorý kompenzuje krásna prírodná kresba letokruhov. V kombinácii so živou rastlinou tak môžete do priestoru vniesť výrazný naturálny prvok. Skvele tak doplníte obývačku či jedáleň zariadenú nábytkom z masívneho dreva. Šesťuholníkový tvar osvieži aj priestory zariadené moderným lineárnym nábytkom, alebo nábytkom z rovnakej kolekcie Norse, ktorý nájdete v našej ponuke.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

139,95 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia NORSE

Podobný tovar v kategórií Poličky

►Štýlové a dizajnové poličky ►Koloniálny nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Bytové doplnky a dekorácie ►Nábytok z masívu ►Kolekcia masívneho dizajnového nábytku NORSE ►Drevo / Masív - Mindi ►Hnedá ►Atypický



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti