FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Rustikálny nábytok

Rustikálny nábytok

Rustikálny nábytok pôsobí objemne a zároveň jemne, čo je veľkým plusom k zachovaniu príjemnej a pokojnej atmosféry v interiéri zariadenom v rustikálnom štýle. Rustikálny nábytok nesie v sebe množstvo historických prvkov, ktoré si našli svoje miesto v dizajne už v časoch panovania kráľov, čo ukazuje na to, že tento štýl je medzi nami niekoľko storočí. Medzi rustikálnym nábytkom môžeme nájsť moderné kúsky jednoduchších tvarov, ktoré dávajú vyniknúť najmä prírodným štruktúram dreva, no pravú rustikálnu atmosféru navodia hlavne bohato ručne vyrezávané nábytky, ktoré pôsobia dojmom skutočnej starožitnosti. Tvary vyrezávanej ornamentálnej a reliéfnej výzdoby, vyrezávaním zdobené oblúčiky v štýle chippendale na nožičkách rustikálnych stoličiek a klasických vitrín robia nábytok pompéznym a honosným, z ktorého dýcha história tak ako je tomu podobne v prípade starožitného nábytku. 

Pre priaznivcov tradičného štýlu bývania ponúkame rustikálny nábytok. Rustikálny štýl bývania predstavuje masívny nábytok so vzorovými vyrezávanými detailmi. Pôsobí objemne a útulne a keď zariadime svoj domov rustikálnym nábytkom, zaiste bude pôsobiť autenticky a nebude k rozoznaniu od skutočnej zachovalej starožitnosti.

Pri zariaďovaní rustikálneho interiéru, či už ide o ten moderný alebo klasický treba však vždy dbať na celkové doladenie miestnosti. Samozrejmosťou sú drevené podlahy, ktoré môžu byť doplnené kvalitnými kobercami. Rustikálnosť interiéru však ešte viac podtrhnú napríklad štýlové obklady stien s prírodným vzhľadom ako napríklad kameň, drevo či tehly. Pri klasickom interiéri so starodávnym nádychom však nič nepokazíte ani decentne zvolenou tapetou.

Rustikálny nábytok má na základe svojich typických znakov, akými je masívny a elegantný vzhľad veľa spoločného hlavne s vidieckym, koloniálnym a občas aj provensálskym štýlom. Preto nie je žiadnym problémom pri zariaďovaní interiéru kombinovať viacero týchto štýlov, čo sa najčastejšie v praxi uplatňuje pri voľbe interiérových doplnkov.

Typickou farbou pre rustikálny nábytok je farba prírodného dreva, ktorá sa môže pohybovať od svetlých až po úplne tmavé odtiene. Využívajú sa naozaj rôzne dreviny od klasických a typických pre naše územie ako napríklad buk či borovica až po exotické mindi drevo. Môžeme však nájsť aj farbené kúsky, a to taktiež najmä v prírodných odtieňoch krémovej a hnedej. Avšak pestrejšiu ponuku týchto jemných a svetlých farebných odtieňov ponúka práve spomínaný vidiecky nábytok.

V našej bohatej ponuke štýlového rustikálneho nábytku môžete nájsť naozaj rôznorodé kúsky, ktoré nájdu svoje využitie v každej miestnosti. Pre zjednodušenie zariaďovania vášho interiéru ponúkame aj kompletné rustikálne jedálenské zostavy alebo rustikálne spálňové zostavy v jednotnom štýle. Veľmi podstatnú časť ponuky okrem toho tvoria hlavne úložné priestory rôznych rozmerov, od drobných stolíkov až po priestranné vitríny a šatníkové skrine.

Veríme, že vás naša bohatá ponuka štýlového rustikálneho nábytku zaujme a inšpiruje.

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Doprava zdarma

kolekcia zostava zákazkový nábytok

Luxusná klasická spálňová zostava Pasiones

od 1 189,00 €

Novinka

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Novinka

Doprava zdarma



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti