FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Rozkladací jedálenský stôl Star z dreva mindi hnedej farby 165cm

MLV01968

Štýlový a praktický stôl z našej kolekcie koloniálneho nábytku Star Vás zaujme najmä svojim premylesným, praktickým dizajnom a  masívnou konštrukciou vyrobenou z kvalitného masívneho dreva mindi. Vynikajúcim pomocníkom sa stane najmä v menších priestoroch, kde vďaka možnosti zloženia oboch strán pracovnej dosky ušetrí množstvo priestoru. Stôl sa podobne ako celá kolekcia Star nesie v jednoduchých a nadčasových tvaroch, vďaka čomu je skvelou voľbou nielen do klasicky či rustikálne ladených, ale i modernejších interiérov. 

Dostupnosť do 2-6 týždňov

629,00 € s DPH

Popis produktu


Vyrobené z dreva zo stromu Mindi, ktoré je v Indonézií nazývaný aj pod slovom Geringging,  v anglicky hovoriacich krajinách nazývaný aj Lilac alebo Chinaberry. Rastie v v Juhovýchodnej Ázií a určité druhy sa vyskytujú aj v Latinskej Amerike, drevo je žlto-biele v jadre zafarbené do červena. Kmeň stromu môže narásť až do hrúbky dvoch metrov. Používa sa na výrobu koloniálneho nábytku. Drevo je kvalitné, odoláva škodcom , má nerovný , drsný a  lesklý povrch  s hrubou textúrou.

Príbuzné produkty Kolekcia Star

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Jedálenské stoly z dreva

►Jedálenské stoly ►Koloniálny nábytok ►Kolekcia nábytku STAR z masívneho dreva Mindi ►Obdĺžnikový ►Rozkladací ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Mindi ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Rozkladacie jedálenské stoly ►Jedálenské stoly z dreva



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti