FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné hnedé čelo postele Norse z masívneho dreva s bielym farebným akcentom 165 cm

MLV25457

Luxusné čelo postele Norse dodá vašej spálni vizuálne pôsobiaci dominantný prvok. Jeho dizajn je inšpirovaný severským štýlom, v ktorom dominujú prírodné materiály a zemité odtiene. Priestor tak pôsobí harmonickým a naturálnym dojmom, dokonalým pre každodenný odpočinok.

Čelo je svojím rozmerom vhodné pre manželskú posteľ so šírkou 160 cm. Je vyrobené z masívneho dreva mindi, ktoré je v nábytkárstve veľmi obľúbené, vďaka svojej jedinečnej hnedej farbe s teplými podtónmi žltej a červenej. Tento materiál je tiež prirodzene lesklý a mimoriadne pevný. Nábytok z neho vás očarí nie len unikátnou farebnosťou, ale tiež aj odolnosťou a trvanlivosťou.

Tvar čela je moderný a lineárny. Vo vrchnej časti sa nachádzajú dva biele panely, ktoré dodávajú do dizajnu kontrastný farebný prvok, ktorý však pôsobí čistým a elegantným dojmom. Pod nimi sa nachádzajú tri štvorcové plochy s mrežovaným vzorom. Ich striedavá horizontálna a vertikálna orientácia pôsobí ako minimalistický dekoratívny prvok.

Spálňu môžete doplniť ďalším nábytkom z rovnakej kolekcie Norse, ktorú nájdete v našej ponuke. Čelo sa hodí k základni z masívneho dreva, alebo s bielym čalúnením. Pre vyzdvihnutie naturálneho charakteru nábytku sú vhodnými doplnkami nočné lampy s drevenou podstavou či hrubo tkané textílie v neutrálnych odtieňoch hnedej a béžovej.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

379,95 € s DPH

Súvisiace produkty Rošty a divány

Príbuzné produkty Kolekcia NORSE

Podobné produkty Čelá postelí

►Luxusné a dizajnové čelá postelí ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Kolekcia masívneho dizajnového nábytku NORSE ►Manželské ►Biela ►Hnedá ►Drevo / Masív



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti