FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná klasická komoda Clasica s ôsmimi zásuvkami z dreveného masívu s vyrezávanou výzdobou na nožičkách 186cm

Jedinečná komoda z kolekcie Clásica je krásnym kúskom spomedzi jedného z najobľúbenejších štýlov nábytku. Kvalitné masívne drevo komody zaručí trvácnosť tohto kúska, a vďaka štýlovému a noblesnému prevedeniu si zaručene obľúbite komodu aj po vizuálnej stránke. Rozmerný úložný priestor v podobe ôsmich zásuviek s kovovými rukoväťami je doplnený krásnym svetlým ručným vyrezávaním, ktoré podčiarkne klasický historický vzhľad. Elegantné línie pripomínajúce vlnovitý vzor sú čerešničkou na torte krásneho vzhľadu. Komoda Clásica je postavená na masívnych zaoblených nožičkách, a taktiež disponuje ladným vyrezávaním po svojom obvode. Jemne vystúpená vrchná doska vám ponúkne dostatok priestoru pre vaše dekorácie. Unikátne vyhotovenie komody Clásica vynikne v interiéroch s podobným masívnym dreveným nábytkom v klasickom štýle a so svetlými aj zlatými doplnkami a dekoráciami. 

Dostupnosť do 2-6 týždňov

3 579,00 € s DPH

Popis produktu


Luxusný klasický taliansky nábytok Clasica predstavuje klenot medzi nábytkom s historickým a rustikálnym vzhľadom. Nábytok je ručne vyrábaný z masívneho dreva talianskou nábytkárskou firmou s tradíciou siahajucej do prvej polovice minulého storočia. Ako všetok talianský klasický nábytok tak aj nábytok v kolekcii Clasica má silné historizujúce črty, ktoré tvoria oblúkové nožičky v dobovom štýle Chippendale s ručne vyrezávanou výzdobou po jeho okrajoch a k získanému starožitnému vzhľadu mu dopomáha ďalej intarzovaná výzdoba doplnená o úchyty pre zásuvky a dvierka v starožitnej staro striebornej alebo staro zlatej farbe. Intarzovaná výzdoba je dosiahnutá tradičnou stolárskou technikou intarzie, ktorá sa dosahuje ručným vkladaním rôznych druhov dreva v rôznom farebnom prevedení, čím vznikajú tradičné a nenapodobiteľné ozdobné obrazce na povrchu nábytku inšpirované prírodou. Nábytok svojim vzhľadom patrí medzi luxusný rustikálny nábytok a už ako bolo spomenuté dominantným je jeho vyrezávaná luxusná rustikálna výzdoba, ktorá mu dodáva starožitný vzhľad.

Výrobca nábytku ponúka vysokú variabilitu s možnosťou dodania vo viacerých farebných prevedeniach začínajúc od jemne odlíšených odtieňov orech (Noce) a čerešňa (Ciliegio) ďalej s možnosťou slonovinovej bielej farby nábytku (Bianco) so spracovaním so zachovaním a zvýraznením štruktúry letokruhov použitého dreva až po výraznejšie odtiene povrchového zafarbenia, v ktorých je štruktúra dreva prekrytá. Pre náročnejších je k dispozícii prevedenie v antickej zlatej farbe či vintage striebornej farbe vhodné do luxusne a opulentne zariadených priestorov v štýle art-deco. Starožitný vzhľad nábytku znásobuje možnosť výberu farebného zvýraznenia vyrezávanej výzdoby v starej striebornej či antickej zlatej vintage farbe. Ku špičke umeleckého prevedenia tejto kolekcie patrí bezpochybne možnosť vyzdobenia s ručnou olejovou umeleckou maľbou na jeho povrchu s rôznymi motívmi talianskeho malebného pobrežia a kultúry “Made in Italy”.

Ak sa chcete presvedčiť na vlastné oči o kvalite a starožitnom vzhľade rustikálneho nábytku Clasica, pozývame vás do nášho showroomu v Bratislave na Zámockej ulici 24 pod hradom. V prípade otázok sme vám k dispozícii telefonicky +421 948 818 897 a aj emailom: info@estila.sk.

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Klasický taliansky nábytok

Podobný tovar v kategórií Komody

Podobné produkty Rustikálne komody

►Dizajnové komody ►Klasický štýlový nábytok ►Rustikálny nábytok ►Nábytok z masívu ►Zámocký nábytok ►Luxusný barokový nábytok ►Rustikálne komody ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Kolekcia luxusného klasického talianskeho nábytku Clasica ►Luxusný klasický taliansky nábytok ►Rustikálne komody



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti