FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná rustikálna knižnica CASTILLA z masívu 102cm

Knižnica CASTILLA je unikátnym doplnkom do rustikálne ladeného klasického interiéru. Atmosféru rustikálnej extravagancie tejto knižnici dodáva dekoratívna rezba, kovové rúčky a ručne robené elegantné zdobenie tradičnou drevárskou technikou intarzie. Použitím vysoko kvalitnej drevenej dyhy v kombinácii s masívnym drevom na povrchu výrobca docielil vkusné dizajnové vzory, ktoré vynikajú na zásuvkách knižnice. Rôznym spôsobom ukladané dyhové drevo robí zásuvkám jedinečný vzhľad pripomínajúci starožitné kúsky nábytku. Množstvo úložného priestoru na vaše obľúbené knihy zabezpečujú štyri priestranné police ako aj zásuvky v spodnej časti knižnice. Či už sa rozhodnete umiestniť túto knižnicu do pracovne, obývačky alebo aj spálne všade bude obohacovať priestor o svoju rustikálnu eleganciu, klasickú krásu a nadčasovosť či honosnosť. Knižnicu je možné vyrobiť vo verzií so sklenenými zaoblenými dvierkami a v otvorenej verzii - bez sklenených dvierok. Produkt na prvej fotografií je vo farebnom prevedení orech. 

Pre informácie o dostupnosti a cene produktu nás prosím kontaktujte.

Popis produktu


Luxusný rustikálny nábytok kolekcie Castilla predstavuje klenot medzi nábytkom s historickým starožitným vzhľadom typickým pre miestnosti zariadené v rustikálnom a klasickom štýle. Nábytok je vyrobený z kvalitného dreva v kombinácii s MDF s precíznym zdobením na jeho povrchu, s ktorým výrobca tento nábytok vybavil. Drobné detaily jeho výzdoby ako napríklad ručne vyrezávaná výzdoba po jeho okrajoch, oblúkové tvary nožičiek nábytku v dobovom štýle typickom pre kráľovský Chippendale nábytok, ornamentálna výzdoba dosiahnutá prostredníctvom tradičnej drevárskej techniky intarzie spolu s vintage kovovými úchytkami robia tento nábytok skvostným a honosným v každom jeho detaile. Nábytok je vyrábaný v odtieňoch prírodnej hnedej farby dreva s voliteľným odtieňom Orech, Čerešňa a povrchovo upravený kvalitným lakovaním, cez ktoré ostáva zámerne viditeľná štruktúra letokruhov dreva. V kolekcií nájdete rusitkálny nábytok na nožičkách, ktorý pôsobi ľahšie a vzdušnejšie, ale aj nábytok s pevným podstavcom, čím získava robustnejší vzhľad. Zásuvky a dvierka nábytku Castilla sú dokonale vyzdobené pomocou smerovania letokruhov jednotlivých dielov dreva. Vďaka uvedenej výzdobe, precíznej výrobe a kvalitnej povrchovej úprave tento nábytok svojim vzhľadom pripomenie nejednej vašej návšteve starožitný nábytok. Rustikálne vitríny tejto kolekcie sú doplnené elegantným LED podsvietením, v ktorom vyrobca nič nenechal na náhodu - aj samotná LED lampa je dizajnovaná v staro medenej farbe, čím nenarušuje historizujúci vzhľad samotného nábytku. 

Ak sa chcete presvedčiť na vlastné oči o kvalite a starožitnom vzhľade rustikálneho nábytku Castilla, pozývame vás do nášho showroomu v Bratislave na Zámockej ulici 24 pod hradom. V prípade otázok sme vám k dispozícii telefonicky +421 948 818 897 a aj emailom: info@estila.sk.

Príbuzné produkty Kolekcia CASTILLA

Podobný tovar v kategórií Knižnice a regály

Podobné produkty Knižnice a regály s dvierkami a zásuvkami

►Luxusné knižnice a regály ►Luxusné a štýlové knižnice do pracovne a kancelárie ►Klasický štýlový nábytok ►Rustikálny nábytok ►Bytové doplnky a dekorácie ►Nábytok z masívu ►Kolekcia luxusného klasického rustikálneho nábytku CASTILLA ►Rustikálne knižnice a regály ►Rustikálne knižnice ►Obdĺžnikový ►Otvorený ►Bez nožičiek ►So zásuvkami ►S poličkami ►Drevo / Masív - Buk ►Sklo ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Voliteľná farebnosť ►Knižnice a regály z dreva ►Knižnice a regály s dvierkami a zásuvkami



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti