FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná rustikálna vitrína na nožičkách CASTILLA 62cm

Luxusná masívna vitrína na nožičkách CASTILLA svojim vzhľadom učarí najmä fanúšikom rustikálneho či barokového štýlu. Okrem množstva úložného priestoru v podobe otvorených presklených priečok, zásuvky a skrinky, ponúka naozaj očarujúci a pútavý vzhľad. Ručne vyrábané ozdobné prvky sú vo variantoch Čerešňa a Orech zhotovené technikou marketérie, čo z vitríny robí naozaj jedinečný kúsok. Celá konštrukcia je vyhotovená z kvalitného masívu bukového dreva a rovnako ako všetok nábytok tejto kolekcie, môže byť prevedená v štyroch farebných variantoch podľa vzorkovníka. Produkt na fotografií je vo farebnom prevedení orech. 

Pre informácie o dostupnosti a cene produktu nás prosím kontaktujte.

Popis produktu


Luxusný rustikálny nábytok kolekcie Castilla predstavuje klenot medzi nábytkom s historickým starožitným vzhľadom typickým pre miestnosti zariadené v rustikálnom a klasickom štýle. Nábytok je vyrobený z kvalitného dreva v kombinácii s MDF s precíznym zdobením na jeho povrchu, s ktorým výrobca tento nábytok vybavil. Drobné detaily jeho výzdoby ako napríklad ručne vyrezávaná výzdoba po jeho okrajoch, oblúkové tvary nožičiek nábytku v dobovom štýle typickom pre kráľovský Chippendale nábytok, ornamentálna výzdoba dosiahnutá prostredníctvom tradičnej drevárskej techniky intarzie spolu s vintage kovovými úchytkami robia tento nábytok skvostným a honosným v každom jeho detaile. Nábytok je vyrábaný v odtieňoch prírodnej hnedej farby dreva s voliteľným odtieňom Orech, Čerešňa a povrchovo upravený kvalitným lakovaním, cez ktoré ostáva zámerne viditeľná štruktúra letokruhov dreva. V kolekcií nájdete rusitkálny nábytok na nožičkách, ktorý pôsobi ľahšie a vzdušnejšie, ale aj nábytok s pevným podstavcom, čím získava robustnejší vzhľad. Zásuvky a dvierka nábytku Castilla sú dokonale vyzdobené pomocou smerovania letokruhov jednotlivých dielov dreva. Vďaka uvedenej výzdobe, precíznej výrobe a kvalitnej povrchovej úprave tento nábytok svojim vzhľadom pripomenie nejednej vašej návšteve starožitný nábytok. Rustikálne vitríny tejto kolekcie sú doplnené elegantným LED podsvietením, v ktorom vyrobca nič nenechal na náhodu - aj samotná LED lampa je dizajnovaná v staro medenej farbe, čím nenarušuje historizujúci vzhľad samotného nábytku. 

Ak sa chcete presvedčiť na vlastné oči o kvalite a starožitnom vzhľade rustikálneho nábytku Castilla, pozývame vás do nášho showroomu v Bratislave na Zámockej ulici 24 pod hradom. V prípade otázok sme vám k dispozícii telefonicky +421 948 818 897 a aj emailom: info@estila.sk.

Príbuzné produkty Kolekcia CASTILLA

Podobný tovar v kategórií Vitríny

Podobné produkty Klasické a rustikálne vitríny

►Luxusné vitríny ►Luxusné jedálenské vitríny ►Klasický štýlový nábytok ►Rustikálny nábytok ►Nábytok z masívu ►Kolekcia luxusného klasického rustikálneho nábytku CASTILLA ►Rustikálne vitríny ►Rustikálny nábytok do jedálne ►Rustikálny nábytok do kuchyne ►Uzavrený ►So sklenými dvierkami ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Orech ►Drevo / Masív - Čerešňa ►Sklo ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Voliteľná farebnosť ►Klasické a rustikálne vitríny



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti