FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná vitrína Norse s dvojitými dvierkami a zásuvkami z masívneho mindi dreva hnedá biela 180 cm

MLV25455

Luxusná vitrína Norse v sebe spája moderný dizajn a naturálne prvky. Teplé hnedé tóny masívneho dreva mindi dopĺňajú v estetickom kontraste biele zásuvky.

Silueta vitríny je lineárna, s mierne zošikmenými nožičkami. V spodnej tretine sa nachádzajú dva rady zásuviek, jeden s dvomi širšími a druhý so štyrmi užšími. Zásuvky sa otvárajú pomocou výrezu v hornej časti a absencia úchytiek ešte zdôrazňuje moderný charakter nábytku.

Vrchná časť je uzatvárateľná dvomi presklennými dvierkami a predelená dvomi policami. Na každej polici sa nachádzajú kovové držadlá na menovky v tmavej mosadznej farbe, ktoré pôsobia ako zaujímavý dekoračný detail. Bočné steny vitríny sú presklenné a vystavané predmety tak môžete obdivovať z každej strany.

Vitrína je vyrobená z masívneho dreva mindi, ktoré je veľmi obľúbené kvôli svojej vysokej odolnosti a jedinečnej hnedej farbe s teplými odtieňmi červenej a žltej. Tento materiál je prirodzené lesklý a v kombinácii s jeho farebnosťou pôsobí luxusným, zlatistým dojmom.

Dizajn vitríny je inšpirovaný severským štýlom nábytku. V jedálni s touto estetikou môžete pridať stôl z masívneho dreva, či stoličky v jemných prírodných zemitých farbách. Skvelou voľbou sú aj ďalšie kúsky z kolekcie Norse, ktoré nájdete v našej ponuke. 

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 269,95 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia NORSE

Podobný tovar v kategórií Vitríny

Podobné produkty Moderné vitríny

►Luxusné vitríny ►Luxusné jedálenské vitríny ►Moderný štýlový nábytok ►Bytové doplnky a dekorácie ►Nábytok z masívu ►Kolekcia masívneho dizajnového nábytku NORSE ►Moderné vitríny



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti