FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná séria španielského štýlového nábytku Esperanza

Luxusná séria španielského štýlového nábytku Esperanza

Séria luxusného nábytku španielskeho výrobcu Esperanza spája moderný dizajnový vzhľad s kvalitným a precíznym ručným prevedením z kvalitného masívneho dreva. Výrobca pristupuje ku každému kusu nábytku autenticky a s vášňou, čo sa odráža na jeho luxusnom vzhľade a prevedení.

Nábytok v tejto rade je dizajnovo zaradený do rôznych kolekcií, kde každá z nich nesie svoje typické črty odlišujúce sa v originálnych a nápaditých dizajnových detailoch. Dizajnéri pri návrhu nábytku čerpali inšpiráciu z prírody, talianskej, gréckej a francúzskej kultúry a samotného života, čo je prenesené do názvov jednoltivých kolekcií luxusného dizajnového nábytku v tejto rade: kolekcia nábytku Lyon, luxusná kolekcia nábytku Cerdena, kolekcia dizajnového nábytku Rodas, kolekcia Verona, dizajnová kolekcia Genova, kolekcia Amberes, kolekcia španielského nábytku Fontana, nábytok kolekcie Volga, španielsky nábytok Basilea, kolekcia Nantes.

Jednotlivé kúsky nábytku sú autentické a dizajnovo jedinečné, dominujú mohutné drevené rámy elegantne doplnené drobnými detailami, ktoré vyzdvihujú luxusný dojem. Nábytok je vyrábaný zákazkovo vo viacerých prevedeniach podľa aktuálneho vzorkovníka, kde sú dominantnými autentické prevedenia zvýrazňujúce členitú štruktúru dreva, ktorá spolu s "washed" efektom náteru zanechávajú vintage efekt aj napriek moderným líniam jednolivých kúskov tohoto dizajnového španielského nábytku. K dispozícii je aj možnosť výberu viacfarebného zákazkového prevedenia čím je možné farebne perzonifikovať nábytok proakticky do každého interiéru, pracovne, obývacej izby či soálne a jedálne.

Nábytok v tejto rade patrí k prémiovému a luxusnému, o čom vás radi prescvedčíme pri osobnej návšteve v našej predajni.

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Doprava zdarma



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti