FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Art-deco nábytok

Art-deco nábytok

Štýlový art-deco nábytok z našej ponuky ocenia hlavne znalci, ktorí isto vedia, že pôvodný nábytok v štýle Art-deco je dnes naozaj lukratívnou a predovšetkým drahou záležitosťou. Art-deco predstavuje univerzálny dekoratívny štýl v rámci interiérového dizajnu, ktorý sa v Európe a USA šíril v 20. a 30 rokoch 20. storočia. Art-deco štýl v sebe spája  geometrickosť kubizmu, priame línie futurizmu s dekoratívnosťou secesie. Pre tento štýl sú charakteristické najmä lesklé povrchy a geometrické tvary. Nábytok art-deco je vyrábaný z kvalitných materiálov, medzi ktorými nachádzame i sklo, chróm a plasty.

V našom katalógu produktov nájdete nový art-deco štýlový nábytok do všetkých miestnosti domu, či už sa jedná o štýlové art-deco konferenčné stolíkyart-deco televízne stolíkyart-deco štýlové komody a vitríny alebo i art-deco príborníky a elegantné art-deco nočné stolíky.

Art-deco sa nesie najmä v znamení luxusu, elegancie a geometrických foriem. Čo sa týka materiálov, charakteristické sú predovšetkým lesklé povrchy. Najčastejšími materiálmi používanými pri výrobe Art-deco kúskov nehrdzavejúca oceľ, hliník, chróm, ale objaviť sa môže aj plast. Povrchy stolíkov sú najčastejšie vyrobené zo skla, ale objaviť sa môže aj mramor.

Prevláda neutrálna farebnosť. Dominantnými farbami sú čierna, biela, odtiene šedej, zlatá, strieborná alebo krémová farba a podobne. Avšak s určitosťou medzi Art-deco kúskami môžete nájsť aj výrazné odtiene ako napríklad červená, bordová alebo modrá. Štýl Art-deco je teda vďaka svojim výrazným prvkom v podstate veľmi jednoducho rozoznateľný.

Interiér kompletne zariadený v Art-deco štýle bude zaručene pôsobiť prepychovým a neprehliadnuteľným dojmom, avšak podobný nádych vášmu interiéru môže dodať aj jeden správne zvolený kúsok. V súčasnosti sú veľmi populárnou voľbou napríklad Art-deco svietidlá alebo konferenčné stolíky či komody. Ak vás tento štýl zaujal, no obavy vám robí práve výrazný vzhľad jeho charakteristických, lesklých povrchov, skúste sa poohliadnuť po menších doplnkoch. Dobrou voľbou môže byť práve drobný odkladací stolík, alebo nástenné zrkadlo, ktoré nebudú priestor príliš prebíjať svojim vzhľadom, ale zároveň mu dodajú šmrnc.

Vynikajúcou vlastnosťou nábytku v tomto štýle, na ktorú nesmieme zabudnúť a ktorá sa odvíja práve od jeho charakteristických, lesklých povrchov je schopnosť krásne prežiariť priestor. Tento efekt často navyše umocňujú práve lomené, geometrické tvary odrážajúce svetlo.

V našej ponuke môžete nájsť naozaj širokú škálu Art-deco nábytku, rôznych prevedení a rozmerov. Podstatnú časť ponuky tvorí najmä luxusné zariadenie do obývačiek a jedální. Vybrať si môžete z množstva stolíkov rôznych veľkostí, servírovacích stolíkov, luxusných konzol, komôd, bufetov alebo barových skríň, ktoré z vášho interiéru zaručene spravia miesto, ktoré bude dýchať luxusom a eleganciou.

Veríme, že vás naša bohatá ponuka dizajnového Art-deco nábytku zaujme a inšpiruje. Nezabudnite nahliadnuť aj do nášho blogu, kde nájdete zaujímavé čítanie o tomto nezameniteľnom štýle bývania.

 



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti