FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Lesklý moderný nábytok

Moderný a nadčasový lesklý nábytok dokonale zapadne do každej vkusnej či futuristickej domácnosti, v ktorej sa obyvatelia majú možnosť cítiť naozaj štýlovo.

Lesklý nábytok je vyrobený z kvalitného masívu či MDF a je typický najmä svojim povrchom s lesklým prevedením, ktoré mu dodáva nádych budúcnosti a istej strohosti, ktorú však dokonale vyvažujú jemne lomené či oblé línie. Dizajnový lesklý nábytok sa ďalej vyznačuje svojou praktickosťou a účelovosťou a nie je zriedkavým javom ak má v sebe zabudované farebné led podsvietenie pre vytvorenie pohodovej a modernej atmosféry v interiéri. 

Pre lesklý a nadčasový nábytok je taktiež charakteristický tvarový minimalizmus a čistota bez výrazných dekoratívnych prvkov, ktorá je často umocnená použitím hladkých a čistých materiálov ako napríklad skla, kovov či lakovaného MDF.

Práve vďaka týmto znakom však moderný nábytok na mnohých ľudí niekedy pôsobí sterilným a neosobným dojmom. Preto je pri moderne zariadených interiéroch mnohokrát potrebné dbať na prvky, ktoré ich zútulnia. Či už ide o príjemné, teplé svetlo alebo mäkký huňatý koberec či deku, závisí iba na vašej preferencii.

 



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti