FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Retro štýlový nábytok

Retro štýlový nábytok predstavuje nadčasový štýl bývania, ktorý je teraz veľmi populárny. Štýlový retro nábytok vás prenesie do polovice minulého storočia, odkiaľ návrhári a dizajnéri retro nábytku a retro bytových doplnkov čerpajú motiváciu. Preneste sa v čase do minulosti a zariaďte si bývanie v retro štýle.

Zariadiť bývanie v retro štýle nebolo nikdy jednoduchšie. Pre inšpiráciu vám ponúkame širokú paletu štýlového retro nábytku do celého domu, retro štýlové komody a retro vitríny, retro príborníky a štýlové retro botníky, retro postele a retro nočné stolíky a mnoho ďalších retro štýlových nábytkov a ďalších doplnkov.  Nezabudnite nahliadnuť aj do nášho blogu, kde nájdete zaujímavé čítanie o nezameniteľnom retro štýle bývania.

Retro nábytok inšpirovaný dekádami minulého storočia predstavuje veľmi štýlové a nadčasové riešenie pre váš interiér. Retro štýl vystihuje a charakterizuje najmä pojem „hravosť“, ktorý platí nielen pri tvaroch, ale aj pri farebnosti. Typickými farbami pre retro nábytok sú najmä jasné, veselé odtiene červenej, oranžovej, modrej alebo žltej, ale vedľa nešliapnete ani s jemnými, pastelovými či prírodnými odtieňmi. Ďalším významným prvkom, ktorý je pre tento štýl charakteristický a úspešne sa uplatňuje najmä v súčasných, moderných interiéroch je kontrast čiernej a bielej v spojení s výraznými, často napríklad geometrickými vzormi.

Čo sa týka materiálov, často používaný a populárny je najmä plast a masívne drevo svetlých odtieňov v kombinácii s textíliami. Kombinácia týchto materiálov spolu so štýlovými, zaoblenými tvarmi a hravými farbami či vzormi vytvára typické kúsky retro nábytku, ktorý v súčasnej dobe opäť žne obrovskú popularitu.

Vzhľadom na pestrosť a výraznosť jednotlivých kúskov, je obvykle veľmi náročné vytvoriť interiér kompletne zariadený v retro štýle. Takéto zariaďovanie môže ľahko skončiť chaotickým výsledkom, ktorý v konečnom dôsledku často pôsobí až nevkusne. Ak sa však predsalen pre takýto krok rozhodnete, odporúčame Vám obhliadať sa hlavne po kúskoch v čo najjemnejších a najneutrálnejších farebných odtieňoch, ktoré neskôr môžete doplniť výrazným a pestrofarebným doplnkom.

Obvykle však miestnosti k oživeniu stačí jeden až dva štýlové a veselé retro kúsky. Tie skvelo doplnia hlavne interiéry zariadené v modernom, škandinávskom alebo industriálnom štýle.

V našej ponuke nájdete naozaj širokú škálu rôznych druhov nábytku a doplnkov, no podstatnú časť ponuky tvorí najmä široký výber množstva štýlových retro sedadiel rôznych prevedení a rozmerov. Mimoriadne obľúbenými kúskami sú napríklad štýlové taburetky, ktoré nezaberú veľa miesta, no zároveň budú praktickou a štýlovou súčasťou vašej miestnosti. Pri taburetkách sa naozaj netreba báť výrazných farieb a vzorov. Ak však chcete aby sa v retro štýle niesol práve dominantný prvok miestnosti, neváhajte siahnuť po kresle v retro štýle, retro sedačke alebo komode v retro štýle.

Skvelou voľbou interiérového doplnku v retro štýle sú hlavne lampy a svietidlá, o ktoré v našej ponuke tiež nie je núdza. Či už uprednostníte závesnú, stojacu alebo stolovú variantu je iba na vašich preferenciách.

Veríme, že vás naša bohatá ponuka štýlového retro nábytku zaujme a inšpiruje. Nezabudnite nahliadnuť aj do nášho blogu, kde nájdete zaujímave čítanie o nezameniteľnom retro štýle bývania.

 

Zľava -9 %

kolekcia

Dizajnová prešívaná stolička Imperial

132,81 € 145,95 €

Zľava -9 %

kolekcia

Retro stolička Imperial čierna

132,81 € 145,95 €

Zľava -9 %

kolekcia

Retro stolička s opierkami Scandinavia

135,59 € 149,00 €

Zľava -9 %

Zľava -9 %

Zľava -9 %

Zľava -22 %

Zľava -9 %


Štýlová stolička Samson šedá

145,59 € 159,99 €

Zľava -32 %


Dizajnová stojaca retro lampa Tripod čierna

122,37 € 179,95 €

Skladom

Zľava -9 %

Zľava -9 %

Zľava -9 %

Zľava -9 %

Zľava -35 %


Dizajnová retro stolička Copenhagen šedá

119,95 € 184,54 €

Skladom

Zľava -9 %


Štýlová stolička Roadster šedá

199,29 € 219,00 €

Zľava -9 %



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti