FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Vidiecky štýlový nábytok

Vidiecky štýlový nábytok

Štýlový nábytok vo vidieckom štýle z našej ponuky má za základ masívne drevo so zachovanou štruktúrou. Štýl je jedinečný a typicky vidiecky. V jednotlivých kusoch štýlového vidieckeho nábytku dominujú vintage prvky s patinou predstavujúce populárne štýlové opotrebenie a zostarnutie nábytku, čo robí vidiecky štýl nábytku v dnešnej dobe vyhľadávaným. Na výrobu štýlového vidieckeho nábytku sa využíva borovicové, brestové alebo dubové drevo. Ak sa použije farebný odtieň je zvyčajne biely s výraznou patinou s jednoduchými úchytmi. Vidiecky štýl nábytku pôsobí veľmi domácky a uvoľnene.
Uvoľnenosť vidieckeho štýlu môžete dosiahnuť v každej miestnosti vášho domu bez výnimky, keďže v našej ponuke nájdete štýlové vidiecke televízne stolíky a konferenčné stolíky do vašich obývačiek, štýlové vidiecke vitríny a príborníky do vašich jedálni ale aj štýlové vidiecke nočné stolíky a taburetky do spálni a štýlové vidiecke botníky a konzoly do predsieni.

Nábytok vo vidieckom štýle je tým pravým riešením pre každého milovníka útulných a sofistikovaných interiérov. Typickým prvkom vidieckeho nábytku je patina a zachovaná prírodná štruktúra dreva, ktorá nábytku dodáva v súčasnosti veľmi žiadaný, opotrebovaný vzhľad. Na výrobu sa najčastejšie využíva borovicové, brestové alebo dubové drevo. Opotrebovaný vzhľad nábytku zjemňujú jeho charakteristické, elegantné tvary a farby preň typické. Najčastejšie ide o bielu, krémovú alebo prírodnú farbu dreva, no objaviť sa môžu aj kúsky v iných pastelových odtieňoch.

Vidiecky nábytok často zdobia doplnky a detaily ako napríklad úchytky vo vintage štýle, s ktorým sa tento nábytok zároveň vynikajúco kombinuje. Veľmi podobné znaky môžete taktiež vidieť aj pri provensálskom štýle, ktorý môžeme v podstate nazvať francúzskym vidieckým štýlom. Napriek tomu, že ho od typicky vidieckeho štýlu odlišuje hlavne absencia výraznej patiny a väčšia dekoratívnosť, môžeme ho veľmi často vidieť práve v kombinácii s typicky vidieckym nábytkom, a to najmä vďaka podobným, elegantným tvarom a jemným farbám.

Interiéry ladené vo vidieckom štýle sú mimoriadne obľúbené najmä vďaka svojej schopnosti navodiť príjemnú, pokojnú a útulnú atmosféru. Ak vás práve neláka minimalizmus a sterilita moderného nábytku a klasický, rustikálny štýl je pre vás naopak príliš výrazný, môže byť pre vás vidiecky štýl ideálnym kompromisom. V rámci vidieckeho štýlu však tiež existuje množstvo odlišností, ktoré sú ovplyvnené hlavne tým, akou krajinou sa inšpiruje konkrétny výrobca. Inšpiráciou môže byť anglický, španielsky, už spomínaný francúzsky ale aj slovenský vidiek a je samozrejmosťou že každý z nich má úplne inú charakteristiku a typické prvky. Ak túžite po naozaj romantickej atmosfére, bude pre vás ideálnou inšpiráciou francúzsky vidiek, ale ak naopak preferujete o niečo jednoduchšie tvary a menšiu dekoratívnosť, zoberte si za vzor napríklad škandinávsky vidiecky štýl.

Uvoľnenosť vidieckeho štýlu môžete dosiahnuť v každej miestnosti vášho domu bez výnimky, keďže v našej ponuke nájdete naozaj širokú škálu interiérového zariadenia. Podstatnú časť ponuky tvoria hlavne rôznorodé doplnky a praktické odkladacie priestory, od priestranných skríň, knižníc a komôd až po drobné konferenčné, odkladacie či nočné stolíky.

Veríme, že vás naša bohatá ponuka štýlového vidieckeho nábytku zaujme a inšpiruje. Nezabudnite nahliadnuť aj do nášho blogu, kde nájdete zaujímavé čítanie o tomto nezameniteľnom štýle bývania.

 



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti