FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné jedálenské stoličky

Výnimočné a luxusné jedálenské stoličky do kuchyne z našej ponuky sú vyrobené prevažne z masívneho dreva prípadne masívneho exotického dreva ale aj z plastu a dodajú Vašej jedálni neopakovateľný vzhľad, ktorý istotne zanechá vo vašich hosťoch nezabudnuteľný dojem.

V ponuke máme biele jedálenské stoličkyfarebné jedálenské stoličkyjedálenské stoličky kovové a tak isto ponúkame aj jedálenské stoličky v sérií spolu s jedálenskými stolmi v rôznych cenových úrovniach, z ktorých vieme uspokojiť aj najnáročnejších zákazníkov. Jedálenské stoličky v provensálskom štýle či vo vidieckom štýle alebo v tomto čase populárnom vintage štýle sú taktiež bohato zastúpené v našej širokej ponuke. Neváhajte sa inšpirovať našou širokou ponukou jedálenských stoličiek a vyberte si svoj jedálenský nábytok bez kompromisu.

Jedálenské stoličky by v prvom rade mali poskytovať vám a vašej rodine či iným návštevníkom dostatok komfortu, no zároveň je dôležité aby ladili so zvyškom zariadenia a to najmä s jedálenským stolom. Nie vždy je však možné kúpiť celú súpravu, ktorá zahŕňa jedálenský stôl aj stoličky v jednotnom štýle, preto treba dbať na správny súlad materiálov a farebných odtieňov.

Dizajnérskou klasikou pre moderne zariadené priestory sú populárne retro stoličky s nádychom škandinávskeho štýlu, ktoré môžu byť či už čalúnené, alebo umelohmotné či drevené. Pokiaľ ste teda vlastníkom modernej kuchyne či jedálne, ktorej dominujú jemné farby a čisté línie, bude takáto stolička pravdepodobne bezpečnou voľbou, ktorou nič nepokazíte. Pri takýchto stoličkách sa netreba báť výrazných farieb, obzvlášť pokiaľ je zvyšok miestnosti zariadený v jemných béžových, bielych a sivých tónoch. V priestoroch s industriálnym nádychom siahnite skôr po farebne neutrálnejších verziách s kovovou nosnou konštrukciou. Nemusíte však vždy zostávať pri osvedčenej klasike. Nájdite v sebe odvahu experimentovať a poohliadnite sa aj po iných moderných a dizajnových kúskoch, ktorých v našej ponuke nájdete dostatok.

Pokiaľ vám však moderný dizajn veľa nehovorí a radšej zostávate pri klasike, máme pre vás taktiež množstvo vhodných modelov jedálenských stoličiek. Či už klasických, drevených kúskov s rustikálnym alebo vintage nádychom, alebo luxusnejšie pôsobiacich stoličiek s koženým alebo textilným čalúnením. Na svoje si prídu aj milovníci romantických, útulných priestorov, pre ktorých ponúkame množstvo vidieckych či provensálskych stoličiek v jemných odtieňoch s charakteristickou patinou.

Nezabúdame však ani na milovníkov luxusu, pre ktorých máme v ponuke honosné a elegantné čalúnené stoličky z tých najkvalitnejších materiálov.

Otočné jedálenské stoličky
Otočné jedálenské stoličky
Čalúnené jedálenské stoličky
Čalúnené jedálenské stoličky
Drevené jedálenské stoličky
Drevené jedálenské stoličky
Kožené jedálenské stoličky
Kožené jedálenské stoličky

Zľava -9 %


Dizajnová stolička Aston hnedá

99,19 € 109,00 €

Zľava -18 %


Dizajnová sivá stolička Bari

89,95 € 109,70 €

Skladom

Zľava -14 %

kolekcia

Štýlová stolička Imperial šedá

94,56 € 109,95 €

Skladom

Zľava -9 %

kolekcia

Dizajnová stolička Timeless Comfort tyrkysová

114,06 € 125,35 €

Skladom

Zľava -9 %

kolekcia

Dizajnová stolička Timeless Comfort hnedá

116,16 € 127,65 €

Zľava -9 %

kolekcia

Dizajnová stolička Timeless Comfort sivohnedá

116,16 € 127,65 €



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti