FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné jedálenské stoličky

Výnimočné a luxusné jedálenské stoličky do kuchyne z našej ponuky sú vyrobené prevažne z masívneho dreva prípadne masívneho exotického dreva ale aj z plastu a dodajú Vašej jedálni neopakovateľný vzhľad, ktorý istotne zanechá vo vašich hosťoch nezabudnuteľný dojem.

V ponuke máme biele jedálenské stoličkyfarebné jedálenské stoličkyjedálenské stoličky kovové a tak isto ponúkame aj jedálenské stoličky v sérií spolu s jedálenskými stolmi v rôznych cenových úrovniach, z ktorých vieme uspokojiť aj najnáročnejších zákazníkov. Jedálenské stoličky v provensálskom štýle či vo vidieckom štýle alebo v tomto čase populárnom vintage štýle sú taktiež bohato zastúpené v našej širokej ponuke. Neváhajte sa inšpirovať našou širokou ponukou jedálenských stoličiek a vyberte si svoj jedálenský nábytok bez kompromisu.

Jedálenské stoličky by v prvom rade mali poskytovať vám a vašej rodine či iným návštevníkom dostatok komfortu, no zároveň je dôležité aby ladili so zvyškom zariadenia a to najmä s jedálenským stolom. Nie vždy je však možné kúpiť celú súpravu, ktorá zahŕňa jedálenský stôl aj stoličky v jednotnom štýle, preto treba dbať na správny súlad materiálov a farebných odtieňov.

Dizajnérskou klasikou pre moderne zariadené priestory sú populárne retro stoličky s nádychom škandinávskeho štýlu, ktoré môžu byť či už čalúnené, alebo umelohmotné či drevené. Pokiaľ ste teda vlastníkom modernej kuchyne či jedálne, ktorej dominujú jemné farby a čisté línie, bude takáto stolička pravdepodobne bezpečnou voľbou, ktorou nič nepokazíte. Pri takýchto stoličkách sa netreba báť výrazných farieb, obzvlášť pokiaľ je zvyšok miestnosti zariadený v jemných béžových, bielych a sivých tónoch. V priestoroch s industriálnym nádychom siahnite skôr po farebne neutrálnejších verziách s kovovou nosnou konštrukciou. Nemusíte však vždy zostávať pri osvedčenej klasike. Nájdite v sebe odvahu experimentovať a poohliadnite sa aj po iných moderných a dizajnových kúskoch, ktorých v našej ponuke nájdete dostatok.

Pokiaľ vám však moderný dizajn veľa nehovorí a radšej zostávate pri klasike, máme pre vás taktiež množstvo vhodných modelov jedálenských stoličiek. Či už klasických, drevených kúskov s rustikálnym alebo vintage nádychom, alebo luxusnejšie pôsobiacich stoličiek s koženým alebo textilným čalúnením. Na svoje si prídu aj milovníci romantických, útulných priestorov, pre ktorých ponúkame množstvo vidieckych či provensálskych stoličiek v jemných odtieňoch s charakteristickou patinou.

Nezabúdame však ani na milovníkov luxusu, pre ktorých máme v ponuke honosné a elegantné čalúnené stoličky z tých najkvalitnejších materiálov.

Otočné jedálenské stoličky
Otočné jedálenské stoličky
Čalúnené jedálenské stoličky
Čalúnené jedálenské stoličky
Drevené jedálenské stoličky
Drevené jedálenské stoličky
Kožené jedálenské stoličky
Kožené jedálenské stoličky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti