FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný jedálenský stôl Vita Naturale zo skla a dreva 140-180cm

Zažite modernú eleganciu a sofistikovanosť s naším skleneným jedálenským stolom z kolekcie luxusného nábytku Vita Naturale. Jedálenský stôl ponúka nadčasový taliansky dizajn, ktorý sa pýši kvalitným vyhotovením. Stôl Vita Naturale disponuje pevnou, 12mm hrubou vrchnou doskou z tvrdeného skla, ktorá je dokonale skombinovaná s dvoma pármi hnedých masívnych nožičiek s 0,5mm hrubou orechovou dyhou.

Inovatívny dizajn tohto stola je nielen krásny, ale aj funkčný, čo z neho robí dokonalý doplnok do Vašej modernej jedálne. Jedinečný vzhľad stola Vita Naturale sa vďaka minimalistickému dizajnu a sofistikovanej geometrii masívnych nožičiek bez problémov hodí do akéhokoľvek štýlu interiéru.

Jedálenské stoly so sklenenou doskou sú štýlovým doplnkom každej modernej domácnosti, pretože poskytujú pocit otvorenosti a ľahkosti, vďaka čomu sú ideálne aj do menších priestorov. Použitie skla navyše dodáva každej miestnosti moderný nádych a vytvára atmosféru plnú štýlu a jedinečnosti. Vďaka možnosti výberu rôznej šírky dosky si môžete podľa potreby vybrať ten správny kus do Vášho interiéru! Prevedenie jedálenského stola Vita Naturale zaručuje, že z neho bude spoľahlivý a trvácny kúsok, ktorý pohodlne usadí až osem ľudí. Neváhajte nad skleneným jedálenským stolom Vita Naturale a zažite dokonalú kombináciu nadčasového štýlu a funkčnosti.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 289,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok zo skla ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Orech ►Sklo ►Hnedá ►Priehľadná ►Drevo / Masív ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Jedálenské stoly z dreva ►Sklenené jedálenské stoly ►Moderné jedálenské stoly



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti