FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné jedálenské vitríny

Výnimočné a luxusné jedálenské vitríny a jedálenské sekretáre do kuchyne v našej ponuke sú vyrobené prevažne z masívneho dreva prípadne masívneho exotického dreva a dodajú Vašej jedálni jedinečný vzhľad. Zároveň ponúkame jedálenské vitríny a jedálenské sekretáre a kredence a kuchyne vyrobené z kovu a skla vo vintage štýle, jedálenské vitríny vo vidieckom štýle a aj vitríny a sekretáre do provensálskej kuchyne.

Isto Vás budú inšpirovať biele jedálenské vitrínyfarebné jedálenské vitrínyjedálenské sekretáre a kredence kovové a tak isto ponúkame aj jedálenské vitríny spolu s jedálenskými stolmi a jedálenskými stoličkami v rôznych cenových úrovniach, z ktorých vieme uspokojiť aj najnáročnejších zákazníkov.

Jedálenské vitríny okrem praktickosti plnia taktiež aj dekoratívnu funkciu, a tak obvykle nechýbajú v žiadnej štýlovej jedálni či kuchyni. Správne zvolená vitrína tak nielenže poskytne priestor pre vaše kuchynské zariadenie, ale bude aj štýlovým doplnkom, ktorý vášmu interiéru dodá šmrnc.

Klasická jedálenská vitrína obvykle kombinuje otvorený alebo presklený výstavný priestor pre váš kuchynský riad s praktickým uzavretým priestorom, do ktorého uschováte všetky veci, ktoré nechcete mať vždy na očiach. V ponuke však nájdete aj štýlové kuchynské vitríny, ktoré obsahujú iba samostatný výstavný priestor, alebo kúsky, ktorých súčasťou môže byť aj malá vinotéka. Takisto sa môžete rozhodnúť či zvolíte kúsok stojaci, alebo závesný.

V našej ponuke luxusných jedálenských vitrín si vyberú fanúšikovia rôznych štýlov. V ponuke nájdete dizajnové kúsky v jednoduchých a moderných tvaroch, no ak naopak preferujete klasiku, určite si svojho favorita nájdete napríklad medzi masívnymi, vyrezávanými vitrínami v rustikálnom alebo koloniálnom štýle. Romantickú atmosféru zasa vyčaria provensálske, vidiecke alebo patinované vintage jedálenské vitríny v jemných farbách a elegantných tvaroch. Nezabúdame však ani na milovníkov netradičného dizajnu, pre ktorých ponúkame širokú škálu jedinečných a neprehliadnuteľných kúskov v orientálnom alebo art-deco štýle.

V prípade, že vás zaujala ponuka našich luxusných jedálenských vitrín a máte nejaké otázky, neváhajte nás kontaktovať telefonicky alebo prostredníctvom emailu, alebo navštívte náš showroom, kde vám ochotne ukážeme vzorkovníky materiálov a pomôžeme s výberom toho správneho kúsku do vášho interiéru.



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti