FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový príručný stolík Salian z masívneho lakovaného dreva v tmavej hnedej farbe v atypickom tvare 45 cm

EM32107

Dizajnový príručný stolík zo suarového tropického dreva v tmavej lakovanej farbe ponúka jedinečný a atypický tvar, ktorý upúta pozornosť nielen domácich, ale aj hostí. Jeho dynamický a nevšedný dizajn oživí  interiér a pridá mu sofistikovaný vzhľad.

Stolík je všestranný kúsok nábytku, ktorý sa skvele hodí do obývačky. Vďaka svojej tmavej farbe a elegantnému lesku dokonale korešponduje s dreveným nábytkom v hnedej tmavej farbe, čím vytvára koherentný a príťažlivý vizuálny dojem.

Na stolík môžete umiestniť izbové rastliny, ktoré pridajú priestoru prírodný prvok, alebo ho využiť na vystavenie rôznych umených diel, sôch či iných dekoračných predmetov. Týmto spôsobom môžete stolík transformovať na centrálny bod miestnosti, ktorý pritiahne zraky a stane sa okamžitým konverzačným kúskom.

S dizajnovým stolíkom z exotického dreva Suar získate nielen praktický, ale aj dekoratívny prvok, ktorý obohatí váš interiér a pridá mu vrstvu moderného rustikálneho šarmu. Kúsok je ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá nábytok, ktorý je funkčný a zároveň esteticky príťažlivý.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

135,59 € s DPH

Znížená cena!

149,00 €

Doplňujúce produkty

Podobné produkty Príručné stolíky

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Luxusné a dizajnové podstavce ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►S jednou nohou ►MDF ►Hnedá ►Atypický