FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná štvorcová hnedá nástenná polica Norse z exotického dreva mindi 40 cm

MLV25464

Luxusná nástenná polica Norse v sebe spája moderný lineárny dizajn s exotickou krásou dreva mindi. Jej minimalistický štvorcový tvar vám umožňuje kreatívne umiestnenie v širokom spektre interiérov.

Je vyrobená z dreva mindi, ktoré je v nábytkárstve veľmi obľúbené kvôli svojej pevnosti a odolnosti. Disponuje tiež jedinečnou teplou hnedou farbou s podtónmi žltej a červenej. Tento materiál má prirodzený lesk, ktorý v kombinácii s jeho farebnou paletou pôsobí luxusným zlatistým dojmom. Vzhľadom na jeho exotický pôvod je tak drevo mindi častou voľbou pri výrobe nábytku v koloniálnom štýle. Má tiež výraznú štruktúru a kresbu letokruhov, ktorá vyniká na hladkých plochách police.

Štvorcový tvar bude pôsobiť ako vizuálny rám pre vystavené predmety. V kombinácii s glóbusom, zvieracími figúrami, či vašimi obľúbenými suvenírmi z ciest môžete vytvoriť štýlové zátišie v pracovni v koloniálnom štýle. Ak chcete zdôrazniť prírodnú krásu dreva, odporúčame pridať živé zelené rastliny. Skvele tiež doplní obývačku zariadenú masívnym dreveným nábytkom, alebo kúsky z rovnakej kolekcie Norse, ktoré nájdete v našej ponuke.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

129,95 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia NORSE

Podobný tovar v kategórií Poličky

►Štýlové a dizajnové poličky ►Koloniálny nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Kolekcia masívneho dizajnového nábytku NORSE ►Štvorcový ►Bez nožičiek ►S poličkami ►Drevo / Masív - Mindi ►Hnedá



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti