FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Barokový konzolový stôl Selin s vintage nádychom v bielej farbe 90 cm

EM31503

Tento konzolový stôl  Selin v bielej farbe je dokonalou kombináciou barokového štýlu a vintage dotyku. Jeho robustné nohy a okraje sú zdobené bohatými a detailnými ornamentmi, ktoré pripomínajú barokové umenie s jeho výraznými závitnicami a krivkami.

Biela farba, ktorou je stôl pokrytý, dodáva celému kúsku jasnosť a eleganciu. Zároveň však stôl disponuje jemnými znakmi opotrebenia a starnutia, ktoré mu dodávajú vintage charakter. Tieto jemné znaky patiny sú umiestnené strategicky, aby vytvorili dojem histórie a prežitia mnohých rokov.

Stôl poskytuje dostatočný povrch pre rôzne dekoračné prvky, ako sú svietniky, knihy alebo kvetinové aranžmány. Jeho biela farba a vintage nádych z neho robia ideálny kúsok pre interiéry, ktoré kombinujú tradičné a moderné prvky. Stôl je nielen praktickým nábytkom, ale aj výrazným dekoratívnym doplnkom, ktorý pridá charakter do akéhokoľvek priestoru.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

709,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Barokový nábytok

Podobné produkty Telefónne a príručné stolíky

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Štýlové telefónne a príručné stolíky ►Vintage nábytok ►Luxusný barokový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Biela



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti