FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová dvojmiestna sedačka Heaven so sivým čalúnením 202 cm

EM31939

Moderná dizajnová sedačka Heaven na prvý pohľad upúta svojím originálnym celoplošným textilným poťahom, ktorý je základom jej jedinečného vzhľadu. Svojou dizajnovou výraznosťou dominuje sedačke 8 vankúšov v rôznych veľkostiach, ktoré sú obalené v rovnakom prevedení ako samotný poťah. Výrazný lem na hranách sedačky a na okrajoch vankúšov dodáva sedačke štýlový a premyslený vzhľad.

Opierky na ruky, čalúnené a zaoblené, prispievajú k útulnému a domáckemu dojmu sedačky. Sivá farba poťahu je ľahko kombinovateľná a dokonale sa hodí do väčšiny obývacích izieb. Môžete ju doplniť moderným nábytkom v neutrálnych tónoch alebo v prírodných farbách, kde bude vynikať jedinečný materiál poťahu. Sivá farba je tiež ideálna pre obývacie izby v škandinávskom štýle. So šírkou 202 cm na sedačku môžete pohodlne usadiť tri osoby. 

Pre maximálne pohodlie môžete sedačku doplniť taburetkou s rovnakým poťahom. Sedačka má nosnosť až 180 kg a je vybavená výplňou z pružinového jadra, čo zaručuje pohodlné a dlhotrvajúce používanie. Poťah je ľahko odnímateľný, čo umožňuje jednoduchšie čistenie a údržbu sedačky. Celkovo je sedačka Heaven kombináciou funkčnosti, komfortu a štýlu, čím sa stáva ideálnym doplnkom každej moderné interiéru.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

800,75 € s DPH

Znížená cena!

879,95 €

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Heaven

Podobný tovar v kategórií Sedačky

Podobné produkty Moderné sedačky

►Luxusné sedačky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Kolekcia štýlového nábytku Heaven ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Čalúnený - Poťahová látka ►Sivá ►Moderné sedačky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti