FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné provensálske čelo postele Vinny s vyrezávaným bielym rámom a béžovým viedenským ratanovým výpletom 160 cm

EM32284

Čelo postele Vinny dodá vašej spálni očarujúci prvok jemného luxusu. Delikátne vyrezávané zdobenie a viedenský výplet v sebe spájajú krásu prírodných materiálov a eleganciu provensálskeho štýlu

Rám je vyrobený z kvalitného mangového dreva. Vrchná časť je mierne zakrivená, s dvomi poloblúkovými výrezmi na koncoch. Celá plocha rámu je zdobená lineárnym vyrezávaním, ktoré dodáva povrchu vizuálnu hĺbku. Bočné stĺpy sú zakončené bohato zdobenými hlavicami s florálnym motívom. V spodnej časti sa nachádzajú vyrezávané nožičky, v ktorých siluete prevládajú elegantné krivky.

Povrch rámu je upravený takzvaným washed efektom vymytej farby, ktorý ešte zvýrazňuje vyrezávaný povrch. Cez svetlý biely náter presvitá pôvodná farba dreva, čo pôsobí šarmantným dojmom vintage nábytku. Výplň rámu je zhotovená z ratanu v prírodnej svetlej hnedej farbe. Viedenský vzor výpletu je vizuálne bohatý a jeho geometrická štruktúra jemne kontrastuje s florálnymi motívmi.

Čelo postele sa vďaka svojej svetlej farbe a prírodnému zdobeniu hodí do spální zariadených v provensálskom štýle, kde ho môžete doplniť ďalším svetlým vyrezávaným nábytkom. Môžete tiež pridať aj výraznejšie vintage doplnky, ktoré priestor oživia a výborne sa prepoja s povrchovou úpravou rámu. K výpletu môžete tiež doladiť štýlové ratanové kreslo či stoličku.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 209,95 € s DPH

Doplňujúce produkty

Súvisiace produkty Rošty a divány

Podobný tovar v kategórií Vintage nábytok

Podobné produkty Čelá postelí

►Luxusné a dizajnové čelá postelí ►Vintage nábytok ►Provensálsky nábytok a francúzsky nábytok ►Ratanový nábytok ►Provensálske postele ►Provensálske spálne ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Ratan ►Biela ►Béžová ►Drevo / Masív - Mango