FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Vintage nábytok

Vintage nábytok

Štýlový vintage nábytok sa inšpiruje minulosťou, z ktorej zanecháva štýlový dojem. Charakteristickým znakom vintage nábytku je štýlová patina doplnená o praskliny až po mimoriadne "ošúchanie", ktorý vytvára v dnešnej dobe populárny zostarnutý vintage dojem. Všetky tieto nedokonalosti majú výnimočný dekoratívny a štýlový charakter. Vintage štýlový nábytok má jednoduché tvary, vyznačuje sa originálnym jedinečným dizajnom a kvalitou použitých materiálov.

V našej ponuke nájdete vintage nábytok Estilamahagónovéhomindi dreva, ktorý nepodlieha módnym trendom, hodí sa do všetkých priestorov, kde vytvára štýlové teplo a čaro domova poznačené históriou. Vhodný je do vašich štýlových vintage jedální, vintage zrkadlá a komody do predsiení a obývacích izieb alebo aj vintage štýlové spálňové zostavy a postele spravia nezabudnuteľný dojem.

Nábytok v štýle vintage je v dnešnej dobe mimoriadne populárnou záležitosťou, no napriek tomu si ho často množstvo ľudí stále pletie s retro štýlom. Oba tieto štýly prinášajú do vašej domácnosti dotyk histórie, no zatiaľ čo retro stavia na hravosti a veselých, výrazných farbách a vzoroch, vintage štýl zostáva pri romantickom a sofistikovanom vzhľade, ktorý podčiarkujú najmä elegantné tvary a jemné farebné tóny. Doplnkom vintage kúskov často býva aj jemná patina, hrdza či praskliny, umocňujúce dojem opotrebovaného, historického zariadenia.

Čo sa týka materiálov, vintage štýl využíva drevo, sklo ale aj kovy a častým prvkom, uplatňujúcim sa hlavne pri doplnkoch je porcelán. Farby vintage nábytku sú zväčša jemné a prírodné, no často môžeme objaviť aj vintage kúsky v pestrejších odtieňoch, ktoré sú obvykle zjemnené vyblednutým efektom.

Ďalším populárnym prvkom  vintage štýlu je dekoratívnosť, ktorá sa uplatňuje hlavne pri menších kúskoch a doplnkoch. Tie často zdobí bohaté dobové, ornamentálne vyrezávanie. Zásuvky a dvierka skriniek bývajú často doplnené štýlovými, kovovými úchytkami a drobnými detailmi, ktorým na autentickosti pridáva jemná patina či hrdza.

Jednotlivé kúsky vintage nábytku obvykle skvelo zapadnú aj do interiérov ladených vo vidieckom alebo provensálskom štýle, ktorým dokážu dodať výrazný a zaujímavý prvok. V prípade zariaďovania vintage interiéru je tiež veľmi dôležité dbať na správne zvolené doplnky, ktoré v takomto interiéry nesmú chýbať. Overenou voľbou sú napríklad štýlové vankúše s romantickými, florálnymi potlačami a motívmi alebo dobové, porcelánové sošky a iné dekorácie.

V našej ponuke nájdete štýlový výber kvalitného vintage nábytku, ktorý nepodlieha módnym trendom. Široká ponuka rôzneho zariadenia zabezpečí, že si v nej nájdete kúsok využiteľný takmer v akejkoľvek miestnosti. Obývačku efektne doplní štýlové kreslo či pohovka, pracovňu zasa praktická knižnica alebo neprehliadnuteľný pracovný stolík doplnený sekretárom. V jedálni určite oceníte jeden zo štýlových a priestranných príborníkov alebo efektnú vitrínu.

Veríme, že vás naša bohatá ponuka štýlového vintage nábytku zaujme a inšpiruje. Nezabudnite nahliadnuť aj do nášho blogu, kde nájdete zaujímavé čítanie o tomto nezameniteľnom štýle bývania.

 



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti