FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Art deco orientálna barová skrinka z mangového dreva s kovovými detailmi v čiernej a zlatej farbe 190 cm

EM32114

 Orientálna barová skrinka je vyrobená z mangového dreva . Skrinka je dokončená v čiernej farbe s výraznými zlatými vyrezávanými detailmi. Obsahuje nielen úložný priestor, ale aj výrazný estetický prvok. Kovové detaily v zlatej farbe, ktoré pripomínajú slnko s lúčmi, dodávajú tejto skrini výnimočný vizuálny vzhľad. Skriňa stojí na zlatej kovovej podstave, ktorá harmonicky spolupracuje s dekoráciami na skrini a zvýrazňuje jej luxusný charakter.

Skriňa je navrhnutá s ohľadom na milovníkov vína, pretože obsahuje miesto na 24 vínových fliaš, čo poskytuje bohatý priestor na ich uskladnenie. Táto funkcia robí z barovej skrine ideálny kúsok nábytku pre usporiadanie domácej kolekcie vína. 

Po bokoch dvierok skrine sa nachádzajú praktické poličky na ďalšie fľaše a poháre, čo zvyšuje jej multifunkčnosť a umožňuje udržiavať všetko potrebné pre pohostenie na jednom mieste. Stred skrine je navrhnutý tak, aby poskytoval priestor nielen na fľaše, ale aj na dekorácie a poháre na víno alebo whiskey, čo z nej robí multifunkčný a zároveň elegantný kúsok.

Táto orientálna barová skriňa je dokonalou voľbou pre každého, kto chce svoj obývací priestor obohatiť o štýlový a praktický prvok, ktorý slúži nielen ako skvelý úložný priestor, ale aj ako dominantná dekorácia, ktorá pritiahne pozornosť každého návštevníka.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

1 118,39 € s DPH

Znížená cena!

1 229,00 €

Príbuzné produkty Kolekcia Cumbria

Podobný tovar v kategórií Barový nábytok

Podobné produkty Barové skrinky

►Luxusný barový nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Luxusný orientálny nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S dvierkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Čierna ►Zlatá ►Drevo / Masív - Mango ►Kolekcia luxusného masívneho nábytku Cumbria ►Barové skrinky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti