FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová barová otočná okrúhla nastaviteľná lesklá stolička Zalias v striebornej farbe v glamour štýle 74-82 cm

EM31956

Barová stolička Zalias s pútavou striebornou farbou je ideálnou voľbou pre art deco a moderné interiéry. Stolička na prvý pohľad zaujme povrchom v striebornom farebnom prevedení s odleskom, čo ju robí vhodnou na umiestnenie do barov a jedálni zariadených v luxusnom a opulentnom art deco štýle, jej odlesk však zabezpečí aj to, že sa nestratí v glamur štýlových barových priestoroch a jedálňach. Výhodou tejto stoličky je možnosť nastavenia výšky, ktorá sa reguluje rúčkou zo spodu stoličky, čo zabezpečuje maximálny komfort pri sedení.

Dizajn barovej stoličky Zalias pôsobí umelecky, čo je charakteristické pre kresliace a hudobné stoličky, ktoré umelcom umožňujú efektívny pohyb a prístup k svojej práci. Tento jedinečný dizajn stoličky prinesie do vášho jedálenského alebo barového prostredia štýlový a zaujímavý estetický prvok. Súčasťou jej konštrukcie je elegantná opierka na nohy v kruhovom tvare, ktorá zároveň zvyžuje stabylitu jej štyrom kovovým jemne kuželovytým nožičkám.

Ak hľadáte stoličku s osobitným a umeleckým charakterom pre váš interiér, barová stolička Zalias bude skvelou voľbou. Jej strieborný lesk a výškovo nastaviteľná funkcia ju robia nielen praktickou, ale aj atraktívnou doplnkovou súčasťou vašej jedálne alebo priestoru okolo barového pultu.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

90,09 € s DPH

Znížená cena!

99,00 €

Doplňujúce produkty

Podobné produkty Barové stoličky

►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Dizajnový nábytok ►Okrúhly ►S nožičkami ►Kov ►Čierna ►Strieborná ►Polohovateľné ►Bez opierok ►Nábytok v Glamour štýle ►Otočné ►Barové stoličky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti