FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Štýlová jedálenská stolička Vita Naturale norková sivá 80cm

EM30450

Dodajte do Vášho interiéru eleganciu a moderný taliansky dizajn s jedálenskou stoličkou kolekcie Vita Naturale. Dizajnová jedálenská stolička Vita Naturale si Vás získa svojím dizajnovým prevedením, ktoré doplní nadčasový štýl Vašej jedálne.

Jedálenská stolička disponuje textilným čalúnením v norkovej sivej farbe, vďaka ktorému sa veľmi ľahko skombinuje v moderne zariadených jedálňach, napríklad so sklenenými jedálenskými stolmi s čiernymi kovovými nožičkami alebo s drevenými stolmi. Univerzálna sivá farba stoličky Vita Naturale je doplnená čiernymi nožičkami z ocele, ktoré dodajú jemný nádych industriálneho štýlu.

Moderná jedálenská stolička Vita Naturale je rovnako pohodlná ako je pôvabná a estetická. Mäkká sedacia časť a obopínajúce chrbtové operadlo s bočnými opierkami sú vyplnené polyuretánovou penou, ktorá zaručí maximálny komfort pri sedení. Stabilitu a pevnosť sedu zaručia spomenuté oceľové nožičky.

V jednoduchosti je krása, čo je krásne zosobnené v jedálenskej stoličke Vita Naturale. Elegancia a pútavý taliansky štýl, ktorý musíte mať u Vás doma.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

559,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoličky

Podobné produkty Kožené jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože ►S nožičkami ►Kov ►Čalúnený - Koža ►Čalúnený - Poťahová látka ►Čierna ►Sivá ►Klasické ►S opierkami ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Čalúnené jedálenské stoličky ►Kožené jedálenské stoličky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti