FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná jedálenská stolička Forma Moderna s čiernymi nožičkami 77cm

EM30860

Dizajnová jedálenská stolička z kolekcie Forma Moderna prinesie do Vašej jedálne jednoduchosť a moderný vzhľad s nádychom industriálneho štýlu.

Moderná jedálenská stolička Forma Moderna ponúka svoje príjemné, textilné čalúnenie v sivej farbe, ktoré je obohatené o čierne dizajnové prešívanie, prechádzajúce na vrchu opierok. Minimalistický a tmavý dizajn jedálenskej stoličky doplnia štyri oceľové nožičky v čiernej farbe, ktoré dodajú eleganciu a spomenutý industriálny nádych.

Univerzálny dizajn jedálenskej stoličky Forma Moderna s dôrazom na moderné trendy nábytku doplní funkčné a komfortné prevedenie s obopínajúcimi bočnými opierkami a jemne zaobleným chrbtovým operadlom. Komfort pri sedení taktiež umocní mäkká výplň z polyuretánovej peny.

Ak hľadáte kvalitu, moderný dizajn a taliansky štýl tak jedálenská stolička Forma Moderna je perfektným kúskom pre Vás. Industriálny nádych do Vašej luxusnej jedálne.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

339,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoličky

Podobné produkty Čalúnené jedálenské stoličky

►Kreslá ►Luxusné jedálenské stoličky ►Moderný štýlový nábytok ►S nožičkami ►Kov ►Čalúnený - Poťahová látka ►Čierna ►Voliteľná farebnosť ►S opierkami ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Moderné kreslá ►Čalúnené jedálenské stoličky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti