FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná stolička Forma Moderna s vysokými bočnými opierkami 82cm

EM30863

Zažite luxusný komfort a jedinečný taliansky štýl s modernou stoličkou z kolekcie nábytku Forma Moderna. Tento elegantný dizajnový kúsok ponúka textilné čalúnenie v neutrálnej sivej farbe, ktoré je doplnené oceľovou konštrukciou a nožičkami s čiernym lakovaním, vďaka ktorému vzniká jemný nádych industriálneho štýlu.

Minimalistický, no unikátny taliansky dizajn jedálenskej stoličky Forma Moderna sa vyznačuje vysokými bočnými opierkami a pohodlným sedákom z polyuretánovej peny, ktorý zaručí maximálny komfort pri sedení.

Vďaka svojmu univerzálnemu a funkčnému dizajnu sa stolička Forma Moderna hodí do akéhokoľvek typu priestoru, kde svojím čalúnením perfektne vynikne napríklad s dreveným nábytkom, s nábytkom s čiernymi kovovými prvkami, alebo so zlatými kovovými doplnkami.

S modernou stoličkou Forma Moderna získate moderný nábytok, ktorý je rovnako štýlový, ako je praktický. Či už vo Vašej pracovni, alebo jedálni, stolička Forma Moderna umocní moderný vzhľad Vášho interiéru a dodá mu nádych avantgardného štýlu.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

479,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoličky

Podobné produkty Čalúnené jedálenské stoličky

►Kreslá ►Luxusné jedálenské stoličky ►Dizajnové a luxusné stoličky do pracovne a kancelárie ►Moderný štýlový nábytok ►S nožičkami ►Kov ►Čalúnený - Poťahová látka ►Čierna ►Voliteľná farebnosť ►S opierkami ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Moderné kreslá ►Čalúnené jedálenské stoličky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti