FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová horčicová žltá stolička Antik s prešívaným čalúnením a opierkami na ruky 67 cm

EM32123

Dizajnová stolička Antik rozžiari vašu jedáleň či pracovňu svojou nádhernou horčicovou žltou farbou. Mohutná čalúnená sedacia časť jej dodáva pohodlnosť kresla a kovové nožičky zabezpečujú výbornú stabilitu.

Poťahová látka je vyrobená z mikrovlákna, ktoré je obľúbené vďaka svojej odolnosti a jednoduchej údržbe. Zamatový vzhľad dodáva stoličke nádych luxusu a materiál je veľmi príjemný na dotyk. Jednoduché lineárne prešívanie zdôrazňuje mäkkosť penového čalúnenia.

Komfortné sedenie vám zaručí aj aj zaoblená chrbtová opierka, ktorá plynule prechádza do opierok na ruky. Sedacej časti dominujú oblé tvary a krivky, ktoré kontrastujú so striktnými líniami kovových nožičiek. Tie sú mierne zošikmené a ich povrch je upravený čiernym práškovým nástrekom s matným vzhľadom.

Stoličku môžete umiestniť do jedálne k stolu s podobnými kovovými nožičkami. Hodí sa tiež do pracovne, kde vám vďaka opierkam a čalúneniu poskytne pohodlné sedenia aj na dlhší čas. V menšej obývačke či spálni zastúpi funkciu kresla a pomôže vám vytvoriť útulný kútik na čítanie.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

145,55 € s DPH

Znížená cena!

159,95 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoličky

Podobné produkty Kancelárske stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Dizajnové a luxusné stoličky do pracovne a kancelárie ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►S nožičkami ►Kov ►Žltá ►S opierkami ►Čalúnený - Zamat



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti