FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný jedálenský stôl Urbano obdĺžnikový sklenený 180-240cm

Zažite luxus a eleganciu s moderným obdĺžnikovým jedálenským stolom z kolekcie moderného nábytku Urbano. Tento štýlový stôl predstavuje dokonalé spojenie nadčasového dizajnu s kvalitnými materiálmi, ktoré sú zárukou odolnosti a funkčnosti.

Centrom pozornosti je pevná obdĺžniková doska z 12mm hrubého tvrdeného skla s leštenými hranami, ktorá vytvorí pocit priestrannosti a svetla vo Vašom interiéri. Luxusný jedálenský stôl Urbano je ideálny kúsok, ktorý do Vašej kuchyne alebo jedálne vnesie jedinečný taliansky dizajn s nádychom avantgardného štýlu vďaka unikátnemu prevedeniu jeho podnože.

Spomenutá podnož sa stane kľúčovým prvkom dizajnu stola Urbano, vďaka jej sofistikovanému tvarovaniu, ktoré spája rôzne geometrické tvary a línie, pričom jej vyhotovenie je z nehrdzavejúcej ocele v matnej čiernej farbe. Táto jedinečná podnož dodáva stolu Urbano osobitý charakter a zdôrazňuje jeho moderný taliansky štýl.

Moderný jedálenský stôl Urbano je dostupný v rôznych veľkostiach, takže si môžete vybrať ten, ktorý najlepšie vyhovuje Vašim potrebám. Vychutnajte si kombináciu talianskeho štýlu a moderného nábytku s jedálenským stolom Urbano.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

3 099,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Urbano

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Kov ►Sklo ►Čierna ►Priehľadná ►Voliteľná farebnosť ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom štýle Urbano ►Sklenené jedálenské stoly ►Moderné jedálenské stoly



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti