FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Sklenený okrúhly jedálenský stôl Urbano 130-150cm

Hľadáte dokonalú kombináciu elegancie, modernosti a funkčnosti pre Vašu jedáleň? Predstavujeme Vám jedálenský stôl z kolekcie Urbano – perfektný moderný nábytok, ktorý umocní taliansky dizajn Vášho interiéru.

Jedálenský stôl Urbano je vďaka svojej vrchnej doske z tvrdeného skla veľmi pôvabným nábytkom, ktorý sa stane centrálnym prvkom Vašej jedálne. Vrchná doska sa nesie v okrúhlom tvare, pričom jej 12mm hrubé sklenené prevedenie prinesie vznešený vzhľad s pocitom svetlosti a priestrannosti, ideálnym pre moderne zariadené domácnosti.

To, čo robí tento stôl skutočne výnimočným, je jeho unikátna dizajnová podnož. Elegantná a výrazná matne čierna lakovaná podnož z nehrdzavejúcej ocele vytvára kontrast so sklenenou doskou, čím zdôrazňuje moderný a avantgardný štýl jedálenského stola Urbano.

Moderný dizajn jedálenského stola Urbano sa dokonale hodí k najnovším trendom v interiérovom dizajne, či už uprednostňujete minimalistický, avantgardný, industriálny alebo moderný štýl s nádychom luxusu. Neváhajte a investujte do kvality, štýlu a elegancie s jedálenským stolom Urbano. Jedálenský stôl je dostupný v rozmeroch 130,140 a 150cm

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 319,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Urbano

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok zo skla ►Okrúhly ►S nožičkami ►Kov ►Sklo ►Čierna ►Priehľadná ►Okrúhle jedálenské stoly ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom štýle Urbano ►Sklenené jedálenské stoly ►Moderné jedálenské stoly



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti