FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Škandinávska jedálenská zostava Nordica Clara v svetlej hnedej farbe v minimalistickom štýle

EM32004

Štýlová jedálenská zostava z kolekcie Nordica Clara v škandinávskom štýle s minimalistickým a moderným vzhľadom príjemne vyplní váš jedálenský priestor, ktorý budete obdivovať vy aj vaši hostia. 

V jedálenskej zostave nájdete stýlový jedálenský stôl, ktorý sa dá rozložiť a zväčšiť alebo zmenšiť svoju plochu podľa vašich predstáv. Stôl je v obdĺžnikovom tvare z dubového dreva v svetlej hnedej farbe s výraznou dyhou čo dodá stolu prírodný vzhľad. Má štyri úzke oblé nožičky s hladkým leským povrchom. Stôl je doplnený o jedálenské stoličky s tmavým šedým čalúneným poťahom na operadle aj sedadle. Operadlo je mierne zaoblené čo dodá vášmu sedeniu väčší komfort. Konštrukcia stoličky je z dubového svetlého dreva čo ladí s ostatným nábytkom z kolekcie. Posledný kúsok je dizajnový drevený príborník v svetlej hnedej farbe na štyroch nožičkách. Príborník obsahuje dve skrinky a jednu zásuvku, ktorých povrch je hladký v hnedej farbe a tri poličky, ktoré sú vznútra sfarbené do tmavej sivej farby, ktoré príjemne ladia s farbou čalúnenia jedálenských stoličiek. 

Obsah balenia

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Od 219,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Nordica Clara

Podobné produkty Jedálenské zostavy

►Luxusné jedálenské zostavy ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný škandinávsky nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►MDF ►Hnedá ►Sivá ►Kolekcia moderného škandinávskeho nábytku Nordica Clara