FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Štýlová škandinávska jedálenská zostava Nordica Nogal v orechovej hnedej farbe v modernom minimalistickom štýle

EM32006

Štýlova jedálenská zostava v škandinávskom štýle z kolekcie Nordica Nogal je jedinečná súhra nábytku, ktorý vytvára príjemný jednoduchý minimalistický vzhľad v orechovej hnedej farbe.

V jedálenskej zostave nájdete štýlový jedálenský stôl v oválnom tvare, ktorého doska má hnedú orechovú farbu s hladkým a leským povrchom s výraznými dyhami kde sa striedajú vo farbách svetlého a tmavého dreva. Doska stojí na kovovej čiernej prepletanej konštrukcii, ktorá dodáva celkový príjemný vzhľad. Stôl je doplnený o jedálenské stoličky, ktorých operadlo je zaoblené s výraznými dyhami v orechovej farbe. Stolička má tmavý sivý čalúnený poťah. Posledný kúsok je dizajnová komoda, pri ktorej si hneď všimnete farebú hru na jej povrchu. Na komode sa triedajú farby svetlej sivej a tmavej sivej čo harmonicky ladí s jedálenskými stoličkami a s kovovou konštrukciou jedálenského stola. Komoda obsahuje päť skriniek a päť zásuviek, ktoré vám poskytnú dostatok úložného priestoru pre váš riad, poháre či iné potreby. 

Obsah balenia

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Od 229,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Nordica Nogal

Podobné produkty Jedálenské zostavy

►Luxusné jedálenské zostavy ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný škandinávsky nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►MDF ►Kov ►Čierna ►Hnedá ►Sivá ►Kolekcia moderného severského nábytku Nordica Nogal