FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Škandinávska jedálenská zostava Nordica Nogal v hnedej orechovej farbe v modernom minimalistickom štýle

EM32008

Jedálenska zostava Nordica Nogal je vyrobená z masívneho dreva v hnedej orechovej farbe v jednoduchom minimalistickom štýle s moderným vizuálom, ktorý je nadčasový a skvelo zapasuje do jedálenských interiérov v minimalistickom štýle. 

Jedálenksá zostava Nordica Nogal obsahuje jedálenský stôl, ktorý je v oválnom tvare v hnedej orechovej farbe s jemnou drevenou dyhou, ktorá dodáva stolu prírodný vzhľad. Výhodou a okúzlujúcou funkciou tohto stola je, že sa dá rozložiť a zväčšiť tak jeho plochu pre príjemné posedenia a obedy s vašimi blízkymi a rodinou. Za stôl pohodlne usadíte štyri až šesť osôb. Stôl je doplnený o jedálenské stoličky s dizajnovým operadlom, ktoré je zaoblené do tvaru U. Povrch stoličky má výraznú hnedú drevenú dyhu čo obzvláštňuje jej vizuál. Stolička má čalúnený poťah v svetlej sivej farbe, ktorá príjemne ladí s drevom. Posledný kúsok zo zostavy je moderný a štýlový príborník, ktorý má orechovú hnedú a tmavú sivú farbu. Príborník obsahuje štyri zásuvky po bočných stranách a dve skrinky v strednej časti v tmavej sivej farbe. Nad zásuvkami sa nachádzajú poličky, do ktorých si môžete umiestniť dekorácie, ktoré oživia a spríjemnia vzhľad príborníka. 

Dostupnosť do 2-6 týždňov

229,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Nordica Nogal

Podobné produkty Jedálenské zostavy

►Luxusné jedálenské zostavy ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný škandinávsky nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►MDF ►Kov ►Čierna ►Hnedá ►Sivá ►Kolekcia moderného severského nábytku Nordica Nogal