FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný klasický trojdverový príborník Clasica z dreveného masívu na chippendale nožičkách 151cm

Exkluzívny príborník Clásica predstavuje výnimočné prepojenie elegancie a starožitného vzhľadu. Je vyrobená z kvalitného masívneho dreva, ktorého farebné prevedenie si môžete vybrať z niekoľkých obľúbených odtieňov. Príborník Clásica sa tak môže stať originálnym kúskom, ktorý nebudete mať problém doladiť do vašich priestorov. Vďaka bohatému ornamentálnemu zdobeniu vynikne predovšetkým v klasicky, rustikálne či barokovo ladených jedálňach alebo obývačkách. Príborník disponuje úložným priestorom v podobe poličiek s tromi dvierkami a troch zásuviek. Celkový dizajn dopĺňajú tiež vyrezávané nožičky v chippendale štýle. Príborník Clásica možno vhodne kombinovať s ďalšími kúskami z našej rovnomennej kolekcie talianskeho nábytku.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 349,00 € s DPH

Popis produktu


Luxusný klasický taliansky nábytok Clasica predstavuje klenot medzi nábytkom s historickým a rustikálnym vzhľadom. Nábytok je ručne vyrábaný z masívneho dreva talianskou nábytkárskou firmou s tradíciou siahajucej do prvej polovice minulého storočia. Ako všetok talianský klasický nábytok tak aj nábytok v kolekcii Clasica má silné historizujúce črty, ktoré tvoria oblúkové nožičky v dobovom štýle Chippendale s ručne vyrezávanou výzdobou po jeho okrajoch a k získanému starožitnému vzhľadu mu dopomáha ďalej intarzovaná výzdoba doplnená o úchyty pre zásuvky a dvierka v starožitnej staro striebornej alebo staro zlatej farbe. Intarzovaná výzdoba je dosiahnutá tradičnou stolárskou technikou intarzie, ktorá sa dosahuje ručným vkladaním rôznych druhov dreva v rôznom farebnom prevedení, čím vznikajú tradičné a nenapodobiteľné ozdobné obrazce na povrchu nábytku inšpirované prírodou. Nábytok svojim vzhľadom patrí medzi luxusný rustikálny nábytok a už ako bolo spomenuté dominantným je jeho vyrezávaná luxusná rustikálna výzdoba, ktorá mu dodáva starožitný vzhľad.

Výrobca nábytku ponúka vysokú variabilitu s možnosťou dodania vo viacerých farebných prevedeniach začínajúc od jemne odlíšených odtieňov orech (Noce) a čerešňa (Ciliegio) ďalej s možnosťou slonovinovej bielej farby nábytku (Bianco) so spracovaním so zachovaním a zvýraznením štruktúry letokruhov použitého dreva až po výraznejšie odtiene povrchového zafarbenia, v ktorých je štruktúra dreva prekrytá. Pre náročnejších je k dispozícii prevedenie v antickej zlatej farbe či vintage striebornej farbe vhodné do luxusne a opulentne zariadených priestorov v štýle art-deco. Starožitný vzhľad nábytku znásobuje možnosť výberu farebného zvýraznenia vyrezávanej výzdoby v starej striebornej či antickej zlatej vintage farbe. Ku špičke umeleckého prevedenia tejto kolekcie patrí bezpochybne možnosť vyzdobenia s ručnou olejovou umeleckou maľbou na jeho povrchu s rôznymi motívmi talianskeho malebného pobrežia a kultúry “Made in Italy”.

Ak sa chcete presvedčiť na vlastné oči o kvalite a starožitnom vzhľade rustikálneho nábytku Clasica, pozývame vás do nášho showroomu v Bratislave na Zámockej ulici 24 pod hradom. V prípade otázok sme vám k dispozícii telefonicky +421 948 818 897 a aj emailom: info@estila.sk.

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Klasický taliansky nábytok

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Drevené príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Klasický štýlový nábytok ►Rustikálny nábytok ►Nábytok z masívu ►Zámocký nábytok ►Luxusný barokový nábytok ►Rustikálne príborníky ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S dvierkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Biela ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Kolekcia luxusného klasického talianskeho nábytku Clasica ►Luxusný klasický taliansky nábytok ►Rustikálne príborníky a komody ►Drevené príborníky a komody



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti