FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný art-deco príborník Jeding v čiernej a zlatej farbe zo železa a mangového dreva 208cm

EM30271

Hľadáte luxusný a funkčný kus nábytku, ktorý pozdvihne váš interiér? Nehľadajte nič iné ako príborník Jeding v štýle art deco vo výraznej čiernej a zlatej farbe vyrobený z kvalitného železa a mangového dreva. 

Vďaka jedinečnej kombinácii materiálov dodá tento príborník každému interiéru nádych sofistikovanosti. Na prvý pohľad Vás zaujmú kruhové vzory zo železa na dvierkach príborníku. Príborník Jeding Vám poskytne dostatok úložného priestoru pre vaše veci vďaka jeho pristrannému interiéru so štyrmi poličkami. Jeho elegantný dizajn a detaily z neho robia skutočne výrazný kúsok v každej miestnosti.

Vďaka elegantnej čiernej a zlatej farbe a dizajnu v štýle Art Deco zaručene zapadne do všetkých interiérov zariadených v modernom či art-deco štýle a pekne bude ladiť s jedálenským stolom s mramorovou vrchnou doskou alebo zapadne aj do spální v podobnom štýle. Tento príborník má šírku 208 cm, hĺbku 46 cm a výšku 74 cm.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

4 199,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Moderné komody

►Dizajnové komody ►Luxusné príborníky a komody ►Art-deco nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►Kov ►Čierna ►Zlatá ►Drevo / Masív ►Drevo / Masív - Mango ►Moderné príborníky a komody ►Drevené príborníky a komody ►Art deco príborníky a komody ►Moderné komody



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti