FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná komoda Vita Naturale v hnedej a sivej farbe 148cm

EM30497

Odhalte eleganciu a funkcionalitu, ktorú prináša moderná komoda z kolekcie nábytku Vita Naturale. Nadčasový taliansky dizajn komody Vita Naturale je dosiahnutý vďaka kvalitnej orechovej dyhe v hnedej farbe, ktorá prinesie do Vášho interiéru prírodný šarm a štýl.

Minimalistický, no elegantný a moderný dizajn komody Vita Naturale je doplnený o bohatý úložný priestor s tromi rozmernými zásuvkami so soft-close systémom, ktoré zaručujú ticho a plynulosť pri každom použití. Komoda taktiež ponúka otvorený priestor s výškou 17,5 cm.

Konštrukcia z dreva je doplnená matne sivým lakom predných strán zásuviek a bokov nábytku, ktorá podčiarkne moderný a sofistikovaný vzhľad komody.

Moderná komoda Vita Naturale nie je len praktický moderný nábytok, ale je tiež kľúčovým prvkom, ktorý prinesie naturálny nádych s nadčasovým dotykom. Bez ohľadu na to, či hľadáte úložné riešenie alebo štýlový kúsok nábytku, táto komoda je ideálnou voľbou pre každý interiér. Komoda Vita Naturale je dokonalým prepojením medzi štýlom a funkčnosťou, a zároveň ponúka prirodzený taliansky dizajn, ktorý obohatí Váš domov.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 389,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Moderné príborníky a komody

►Dizajnové komody ►Luxusné príborníky a komody ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►Otvorený ►Uzavrený ►Bez nožičiek ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Orech ►MDF ►Hnedá ►Sivá ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Moderné príborníky a komody



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti