FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná hnedá komoda Vita Naturale z dreva 180cm

EM30501

Moderná komoda Vita Naturale prinesie zosobnenie sofistikovanosti a elegancie vďaka svojmu jedinečnému dizajnu. Unikátny vzhľad komody Vita Naturale zaujme svojou kvalitou a výnimočným prevedením z dreva, obohateného o kvalitné orechové dyhovanie v hnedej farbe, ktoré vnesie do Vášho interiéru hrejivú atmosféru prírodných tónov.

Detaily v podobe pochrómovaných nôh z nehrdzavejúcej ocele dodávajú komode jednoduchý a zároveň luxusný nádych. Ak si potrpíte na minimalistickom dizajne, táto komoda sa stane nevyhnutnou  súčasťou Vašej obývačky, alebo iného priestoru. Jej moderný taliansky dizajn a detaily z pochrómovanej nehrdzavejúcej ocele reflektujú najnovšie trendy v oblasti dizajnu nábytku.

Komoda Vita Naturale je vysoko funkčná a pritom veľmi elegantná. Dve skrinky s vnútornými policami, chránenými párom dvojitých dvierok ponúkajú dostatok priestoru na uschovanie všetkých vašich potrieb, či už ide o knihy, riad alebo dekorácie.

Nadčasová komoda Vita Naturale je ideálnym riešením, ak hľadáte moderný nábytok, ktorý je nielen štýlový, ale zároveň poskytuje praktickosť a veľa úložného priestoru. Táto komoda je prepojením estetiky, funkčnosti a moderného dizajnu - dokonalá voľba pre tých, ktorí si cenia štýl a praktickosť.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 619,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Moderné príborníky a komody

►Dizajnové komody ►Luxusné príborníky a komody ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Orech ►MDF ►Kov - Chróm ►Kov ►Hnedá ►Strieborná ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Moderné príborníky a komody



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti