FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná komoda Vita Naturale z dreva s nožičkami z chrómu hnedá 148cm

EM30506

Prineste moderný taliansky štýl do Vášho domova s luxusnou modernou komodou z kolekcie nábytku Vita Naturale. Tento jedinečný kus nábytku je dôkladne vyrobený z orechového dyhovaného dreva v hnedej farbe, ktoré mu dodáva harmonický a teplý tón s naturálnym vzhľadom. Drevený povrch je taktiež upravený tak, aby vyzdvihoval prirodzené línie dreva, čím sa umocní jeho moderný vzhľad.

Drevené vyhotovenie komody Vita Naturale krásne kontrastuje s lesklými, chrómovanými nožičkami z nehrdzavejúcej ocele, ktoré dodajú komode nádych avantgardného štýlu, vďaka ktorému sa podčiarkne moderný a elegantný vzhľad tohto kúska.

Moderná komoda Vita Naturale je príkladom dokonalého spojenia funkčnosti a štýlu. Jej bohatá praktická stránka Vám ponúka vám tri priestranné zásuvky so soft-close systémom zatvárania, obohatené o úchytky z chrómovanej nehrdzavejúcej ocele. Tieto prvky nielen zvyšujú praktickosť tejto komody, ale prispievajú aj k jej sofistikovanému a elegantnému vzhľadu.

Vďaka svojmu univerzálnemu prevedeniu a nadčasovému dizajnu, je komoda Vita Naturale perfektným doplnkom pre akýkoľvek typ spálne, jedálne alebo obývačky, kde sa stane dominantným dekoratívnym prvkom. Neváhajte a obohaťte Váš interiér o luxus a pôvab s komodou Vita Naturale.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 059,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Moderné príborníky a komody

►Dizajnové komody ►Luxusné príborníky a komody ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►Otvorený ►Uzavrený ►Bez nožičiek ►So zásuvkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Orech ►Kov - Chróm ►Kov ►Hnedá ►Strieborná ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Moderné príborníky a komody



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti