FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný príborník Vita Naturale s nožičkami zo skla 170cm

EM30550

Hľadáte dokonalú kombináciu luxusu a prírodného nádychu pre svoj domov? Príborník Vita Naturale je elegantný moderný kúsok, v ktorom sa dokonale spája taliansky dizajnprírodný nádych.

Luxusný príborník Vita Naturale je vyrobený prírodného dreva v hnedej farbe, dyhovaného orechom a dvoch originálnych 12 mm hrubých bočných strán z tvrdeného skla, ktoré fungujú ako nožičky a dodajú pocit vzdušnosti a sofistikovanosti. Rovné línie, ostré hrany a kombinácia teplého prírodného vzhľadu s moderným skleneným prevedením zaručia, že príborník Vita Naturale bude dominantným dizajnovým prvkom vo Vašom interiéri vďaka vyhotoveniu s dôrazom na najnovšie moderné nábytkové trendy.

Moderný príborník Vita Naturale je nielenže obohatený o inovatívny taliansky dizajn, ale je aj vysoko funkčný. Vďaka štyrom praktickým dvierkam s push mechanizmom a praktickým vnútrným poličkám Vám ponúka príborník Vita Naturale dostatok úložného priestoru.

Vylepšite svoj interiér príborníkom Vita Naturale a zažite luxusné spojenie s prírodným pocitom, ktorý sa vnesie do vášho obytného priestoru. Neváhajte a pripravte sa na premenu svojho domova s týmto jedinečným kusom moderného nábytku s talianskym dizajnom. Príborník Vita Naturale je vhodný do jedálne, ale taktiež aj do luxusne zariadenej kancelárie, či pracovne. 

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 459,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Moderné príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►Drevo / Masív - Orech ►Sklo ►Hnedá ►Priehľadná ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Moderné príborníky a komody



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti