FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná komoda Vita Naturale z dreva s porcelánovou doskou vzhľad mramor 179cm

EM30562

Páči sa Vám moderný nábytok a taliansky dizajn? Predstavujeme vám komodu z kolekcie Vita Naturale, ktorý vyžaruje moderný vzhľad s nádychom prírody. Komoda Vita Naturale disponuje vyhotovením z naturálne hnedého dreva, ktoré je obohatené o kvalitné orechové dyhovanie, ktoré kladie dôraz na línie a kresbu dreva. Drevené prevedenie komody je obohatené o kvalitnú porcelánovú vrchnú dosku s dizajnom bieleho mramoru a fazetovanými okrajmi. Kombinácia dreva a vrchnej dosky v mramorovom prevedení vytvorí nadčasový dizajn so sofistikovaným a inovatívnym nádychom.

Taliansky štýl komody Vita Naturale je doplnený jeho praktickou funkčnou stránkou. Štyri dvierka so „soft close” mechanizmom chránia vnútorný úložný priestor s policami z tvrdeného skla. Kombinácia moderného dizajnu a funkčnosti komody z nej robia perfektný kúsok na doplnenie do štýlových spální, chodieb, alebo jedální ako príborník, kde sa komoda Vita Naturale stane dominantným dizajnovým prvkom miestnosti.

Či už hľadáte jedinečný štýlový nábytok so svetlým mramorovým vzhľadom , alebo praktický kúsok do Vášho interiéru, komoda Vita Naturale je tou správnou univerzálnou voľbou. Neváhajte a doplňte svoj domov o tento exkluzívny kúsok a vychutnajte si dokonalé spojenie funkčnosti a štýlu. S komodou Vita Naturale môžete mať oboje.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 859,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Moderné príborníky a komody

►Dizajnové komody ►Luxusné príborníky a komody ►Moderný štýlový nábytok ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►Drevo / Masív - Orech ►Sklo ►Biela ►Hnedá ►Mramor ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Moderné príborníky a komody



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti