FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná biela komoda Urbano so sklenenými bočnicami 180cm

EM30761

Oživte Váš interiér a dodajte mu taliansky štýl s luxusnou komodou z kolekcie moderného nábytku Urbano. Jedinečný taliansky dizajn komody Urbano je dosiahnutý vďaka drevenému vyhotoveniu v bielom lakovanom prevedení, ktoré dodá elegantný moderný nádych do Vášho interiéru. Štýlové lesklé prevedenie komody Urbano doplní inovatívne prevedenie bočných dosiek z tvrdeného skla, ktoré svojim rozmerom vytvoria štýlové nožičky a opticky zväčšia a osvetlia Váš priestor.

Luxusný príborník Urbano je nielen dizajnovým unikátom s nádychom avantgardného štýlu, ale je taktiež vybavený bohatým úložným priestorom. Ten je chránený dvomi bočnými dvierkami so soft close mechanizmom, a taktiež dvomi centrálnymi, rozmernými zásuvkami.  

Príborník Urbano ponúka dizajn, ktorý sa stane lákadlom pre oči, a taktiež veľmi dobre vynikne v moderných interiéroch s lesklým nábytkom Urbano, a taktiež so sklenenými jedálenskými stolmi.

Komoda Urbano Vám ponúka možnosť výberu farby laku. Kontaktujte nás pre výber Vašej preferovanej farby a spoločne vyberieme ten najlepší kúsok pre Vás.

Luxusný moderný vzhľad, bohatý úložný priestor a sofistikované prevedenie robia z príborníka Urbano ideálnu voľbu pre tých, ktorí hľadajú estetický, a zároveň praktický nábytok. Príborník Urbano je dokonalým spojením štýlu a funkčnosti, ktorý prinesie do vášho domova eleganciu a moderný štýl.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 149,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Urbano

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Moderné príborníky a komody

►Dizajnové komody ►Luxusné príborníky a komody ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok zo skla ►Lesklý moderný nábytok ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S dvierkami ►MDF ►Sklo ►Biela ►Voliteľná farebnosť ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom štýle Urbano ►Moderné príborníky a komody



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti