FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná biela komoda Urbano s chrómovým rámom 140cm

EM30769

Jedinečný moderný vzhľad a taliansky dizajn sa spoja s praktickým vyhotovením, ktoré Vás presvedčí o kvalite modernej komody z kolekcie Urbano. Moderný dizajn komody Urbano s pôvabom talianskej elegancie Vám zaručí sofistikovaný tvar komody s vyvýšenou vrchnou doskou. Tá vytvorí priestor pre vystavenie rôznych dekorácií na vrchnej doske, a odkladový priestor pre menšie šperkovnice, dekorácie a podobne.

Moderná komoda Urbano je obohatená o chrómový rám z nehrdzavejúcej ocele, ktorý prinesie avantgardný nádych tohto dizajnového nábytku, a taktiež o bielu lakovanú podstavu z borovicového dreva. Lesklé drevené vyhotovenie komody v svetlej, bielej farbe si môžete farebne upraviť podľa vlastnej potreby, stačí nás kontaktovať a spoločne vyberieme správne farebné vyhotovenie, ktoré perfektne zapadne do Vašej domácnosti.

Moderný dizajn, pýšiaci sa elegantným avantgardným nádychom doplní praktické prevedenie štyroch dvierok so soft-close mechanizmom, ktoré chránia vnútorné poličky z bielo lakovaného MDF dreva.

Luxus a funkčnosť, to sú dve slová, ktoré najlepšie opíšu komodu Urbano v modernom štýle. Dodajte Vášmu interiéru taliansky štýl s komodou Urbano a vytvorte luxusnú atmosféru s týmto kúskom, ktorý krásne vynikne s moderným nábytkom v bielej farbe a s chrómovými dekoráciami a doplnkami.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 939,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Urbano

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Moderné príborníky a komody

►Dizajnové komody ►Luxusné príborníky a komody ►Moderný štýlový nábytok ►Lesklý moderný nábytok ►Chrómový štýlový nábytok ►Bez nožičiek ►S dvierkami ►S poličkami ►MDF ►Kov - Chróm ►Biela ►Strieborná ►Voliteľná farebnosť ►Drevo / Masív - Breza ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom štýle Urbano ►Moderné príborníky a komody



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti