FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný príborník Forma Moderna so sklenenými bočnicami moderný 170cm

EM30864

Obohatte Váš domov o moderný príborník z kolekcie luxusného nábytku Forma Moderna, ktorý predstavuje dokonalé spojenie inteligentného talianskeho štýlu a univerzálnej praktickosti. S jeho sofistikovaným dizajnom a jednoduchými líniami, tento príborník zaručene na seba upúta pozornosť.

Luxusný moderný príborník Forma Moderna sa môže pochváliť konštrukciou z dreva, ktoré je ošetrené lesklým bielym lakom. Dominantným dizajnovým prvkom sú jeho originálne bočné nohy, vyrobené z 12mm hrubého tvrdeného skla, vďaka ktorým získate vo Vašom interiéri nielen pocit priestrannosti, ale taktiež aj nadčasového vzhľadu, elegancie a luxusu.

Praktická stránka príborníka Forma Moderna je zdôraznená jeho rozmerným, vnútorným úložným priestorom, chráneným štyrmi dvierkami so systémom soft-close. Vnútro príborníka je ďalej rozdelené vnútornými policami v bielom laku, čo poskytuje dostatok priestoru pre organizované uskladnenie vášho kuchynského riadu a príborov.

Príborník Forma Moderna je nielen praktickým kúskom nábytku, ale aj skutočným vyjadrením toho, čo taliansky štýl bývania prinesie do Vášho interiéru. Tento moderný príborník prinesie do Bášho domova svieži a elegantný vzhľad, ktorý jednoducho musíte mať!

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 379,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Moderné príborníky a komody

►Dizajnové komody ►Luxusné príborníky a komody ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok zo skla ►Lesklý moderný nábytok ►S dvierkami ►MDF ►Sklo ►Biela ►Voliteľná farebnosť ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Moderné príborníky a komody



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti