Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná rustikálna pracovná stolička Leslie na kolieskach s koženým operadlom a sedadlom 87 cm

EM31774

Luxusná rustikálna pracovná stolička na kolieskach kombinuje eleganciu pravej kože s praktickosťou a pohodlím. Kožené operadlo aj sedadlo, doplnené o opierky na ruky, poskytujú maximálny komfort a podporu počas dlhých pracovných hodín.

Konštrukcia stoličky je vyrobená z dreva a umožňuje jednoduché polohovanie výšky sedadla podľa potreby užívateľa, zabezpečujúc tak optimálne pohodlie. Spodná časť konštrukcie je vyrobená z dreva, čo pridáva k rustikálnemu vzhľadu stoličky a zároveň zabezpečuje jej stabilitu a pevnosť.

Zaoblené operadlo v tvare U nie len esteticky dopĺňa celkový dizajn stoličky, ale je tiež navrhnuté tak, aby poskytovalo vynikajúcu oporu chrbta a zvyšovalo pohodlie pri sedení.

Stolička je zakončená otočnými kolieskami, ktoré umožňujú ľahkú a plynulú manipuláciu na akomkoľvek type podlahy. Táto mobilita je ideálna pre dynamické pracovné prostredie, kde je potrebné často meniť polohu alebo sa presúvať medzi rôznymi pracovnými stanovištami.

Luxusná rustikálna pracovná stolička na kolieskach s koženým operadlom, sedadlom a opierkami na ruky je ideálnym riešením pre každého, kto hľadá spojenie štýlu, komfortu a funkčnosti v jednom kúsku nábytku. Jej unikátny dizajn a vysoká úroveň spracovania robia z nej nielen pohodlné sedadlo, ale aj výrazný dizajnový prvok v každej kancelárii alebo pracovnej izbe.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 395,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Klasický taliansky nábytok

Podobný tovar v kategórií Kancelárske stoličky

Podobné produkty Kancelárske stoličky na kolieskach

►Dizajnové a luxusné stoličky do pracovne a kancelárie ►Klasický štýlový nábytok ►Rustikálny nábytok ►Nábytok z masívu ►Luxusný barokový nábytok ►Do U ►Na kolieskach ►Kov ►Čalúnený - Koža ►Drevo / Masív ►Klasické ►S opierkami ►Luxusný klasický taliansky nábytok ►Otočné ►Otočné kancelárske stoličky ►Kancelárske stoličky na kolieskach