FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný koloniálny písací stôl Merida s dvomi zásuvkami potiahnutý pravou kožou v hnedej farbe 121 cm

MLV17967

Písací stôl Merida bude dôstojným stredobodom vašej kancelárie či domácej pracovne. Tento výnimočný kus nábytku dodá priestoru nádych luxusu a koloniálneho štýlu.

Písací stôl je vyrobený z dreva a potiahnutý jemnou pravou kožou. Pri jej úprave sú použité rastlinné triesloviny. Ide o látky získané z prírodných materiálov, ako napríklad z kôry stromov, ktoré pomáhajú zakonzervovať organické materiály a zaručujú tak dokonalý vzhľad kože. Povrch stola je následne ručne dofarbený, čo zaručuje obrovskú pozornosť k detailom. Tento nábytok si vás tak získa nie len svojím luxusným materiálom, ale aj očarujúcou teplou hnedou farbou v koňakovom odtieni.

Stôl má lineárnu siluetu inšpirovanú koloniálnym nábytkom. Nožičky sú na kratších stranách prekrížené a v strede ich spája spojnica, vďaka ktorej je nábytok mimoriadne stabilný. Vrchná doska má obdĺžnikový tvar a pod ňou sú umiestnené dve zásuvky, ktoré vám poskytnú praktický úložný priestor. Zásuvky majú kožené úchytky upevnené pomocou mosadzných prvkov. Kovové nity sa nachádzajú aj na rohoch vrchnej časti a zaujímavým detailom je tiež výrazná skrutka v mieste prekríženia nožičiek. Metalická zlatá farba výborne dopĺňa teplé odtiene kože a zdôrazňuje luxusný vzhľad.

Písací stôl Merida môžete skombinovať s kancelárskym kreslom s koženým čalúnením. Hodí sa k nemu aj masívna drevená knižnica z exotického dreva v podobným hnedých odtieňoch. Koloniálny štýl podčiarknu vintage dekorácie inšpirované cestami do exotických krajín, ako napríklad mapy, glóbusy či etno umelecké diela a figúry.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 395,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Pracovné a písacie stoly

Podobné produkty Písacie stoly z dreva

►Štýlové a luxusné pracovné a písacie stoly ►Koloniálny nábytok ►Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Prekrížené nožičky ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Čalúnený - Koža ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Písacie stoly s úložným priestorom ►Písacie stoly z dreva