FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný barokový písací písací stôl Leslie z masívu s piatimi zásuvkami 166 cm

EM31729

Luxusný písací stôl z masívu vyniká svojím bohatým počtom zásuviek a detailným spracovaním. S piatimi zásuvkami, z ktorých stredná je najväčšia a vybavená zámkom pre dodatočné bezpečie, tento stôl ponúka vynikajúce úložné riešenia pre všetky pracovné potreby. Má výrazný ručne vyrezávaný dekor.

Štíhle a dlhé nožičky stola, ktoré sú pri písacej doske jemne zaoblené. Ide o dizajn ktorý je inšpirovaný klasickým a starožitným nábytkom podľa tradičného výrobcu nábytku chipendale z 18 storočia z čias rokoka a neoklasicizmu, ktorý je možné nájsť na starožitnom nábytku z týchto čias, čo je známe aj pod pojmom cabriolove nožičky, ktoré patria k symbolom nábytku z 18 storočia ,dodávajú celkovej konštrukcii elegantný a vzdušný vzhľad.  Zdobebnie je ručne vyrezávané do dreva farebne zvýraznené na nožičkách, ako aj na lemovaní písacej dosky, pridáva rustikálny charakter a zdôrazňuje remeselnú kvalitu a pozornosť k detailom. Tieto prvky nie len zvyšujú estetickú hodnotu stola, ale tiež odrážajú tradičné rustikálne dizajnové prvky, ktoré sú typické pre luxusný nábytok.

Zásuvky sú zdobené vzorovanými kovovými rúčkami, čo uľahčuje otváranie a zatváranie a zároveň pridáva k stolu nádych elegancie. Tieto rúčky nie lenže zlepšujú funkčnosť každej zásuvky, ale tiež slúžia ako dekoratívne prvky, ktoré obohacujú vizuálnu stránku stola.

Tento luxusný rustikálny pracovný písací stôl z masívu je ideálnym kúskom pre tých, ktorí hľadajú spojenie praktickosti, bezpečnosti a štýlu. Jeho robustná konštrukcia a bohaté zdobenie robia z neho výrazný a funkčný doplnok pre pracovňu alebo domácu kanceláriu, ktorá je zariadená v barokovom, rustikálnom či klasickom štýle, kde pridá pocit tepla a charakteristického rustikálneho šarmu.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

4 395,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Klasický taliansky nábytok

Podobný tovar v kategórií Pracovné a písacie stoly

Podobné produkty Rustikálne písacie stoly

►Štýlové a luxusné pracovné a písacie stoly ►Klasický štýlový nábytok ►Rustikálny nábytok ►Nábytok z masívu ►Luxusný barokový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Drevo / Masív ►Luxusný klasický taliansky nábytok ►Písacie stoly s úložným priestorom ►Písacie stoly z dreva ►Rustikálne písacie stoly



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti