FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný zrkadlový príručný stolík BELFRY

MLV15678

Luxusný zrkadlový príručný stolík z kolekcie nábytku BELFRY je nádherným a elegantným doplnkom, ktorý dodá honosný nádych každej miestnosti. Vďaka zrkadlovým plochám, ktorými je pokrytý jeho povrch, získava stolík unikátnu schopnosť prežiariť interiér. 

Stolík ponúka praktický odkladací priestor v podobe vrchnej dosky, malej zásuvky a ďaľších dvoch spodných poličiek. Základ stolíka je vyrobený z dreva, ktoré svojim farebným prevedením v antickej zlatej dokonale ladí so zrkadlovými plochami. Čerešničkou na torte je v tomto prípade krásna, svetloodrážajúca krištáľová úchytka zásuvky. Stolík je skvelo kombinovateľný s ostatnými kusmi zrkadlového nábytku ktoré nájdete na našej stránke, no svoje uplatnenie nájde aj v čisto zariadených, moderných domácnostiach kde sa stane dominantným prvkom.

Pre informácie o dostupnosti a cene produktu nás prosím kontaktujte.

Príbuzné produkty Kolekcia Belfry

Podobný tovar v kategórií Nočné stolíky

Podobné produkty Nočné stolíky z kovu

►Dizajnové a luxusné nočné stolíky ►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Zrkadlový nábytok Estila ►Kolekcia luxusného zrkadlového nábytku Belfry ►Štvorcový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Sklo ►Zlatá ►Medená ►Lesklé a kovové príručné stolíky ►Sklenené príručné stolíky ►Nočné stolíky z kovu



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti