FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná masívna drevená knižnica Norse v hnedej farbe s bielymi zásuvkami a rebríkovým dizajnom 180 cm

MLV25461

Luxusná knižnica Norse vás očarí svojím originálnym moderným dizajnom a krásou exkluzívneho dreva mindi. Poskytuje vám bohatý úložný priestor na na troch policiach a v dvoch zásuvkách.

Tvar nábytku je lineárny, so zošikmenými prednými líniami. Tento obľúbený rebríkový dizajn je minimalistický, no zaujímavý svojím netradičným vizuálom. Spodná časť je umiestnená na podstave so zošikmenými nožičkami a obsahuje dve vedľa seba umiestnené zásuvky. Na ich vrchnej časti a dvoch ďalších policiach sa nachádza otvorený úložný priestor s praktickými vyvýšenými okrajmi.

Knižnica je vyrobená z masívneho dreva mindi, ktoré je obľúbené kvôli svojej vysokej odolnosti a jedinečnému vzhľadu. Tento materiál má prirodzený a lesk a unikátnu teplú hnedú farbu s odtieňmi žltej a červenej. Táto kombinácia dodáva nábytku luxusný zlatistý odtieň, ktorý vyniká v kontrastne s bielymi zásuvkami. Drevo mindi má tiež výraznú štruktúru letokruhov, prinášajúcich do dizajnu prírodný prvok.

Knižnica je ideálnym doplnkom do obývačiek zariadených v severskom štýle, kde dominujú zemité odtiene a naturálne materiály. Môžete ju tiež doplniť ďalším nábytkom z rovnakej kolekcie Norse, ktorý nájdete v našej ponuke. Hodí sa tiež do moderne zariadenej pracovne, kde vám poskytne bohatý úložný priestor na knihy, dokumenty, vaše obľúbené dekorácie, či živé zelené rastliny, ktoré skvele doplnia prírodný charakter nábytku. Môžete ju tiež skombinovať s ďalším nábytkom z masívneho dreva a svetlými textíliami.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

809,95 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia NORSE

Podobný tovar v kategórií Knižnice a regály

Podobné produkty Moderné knižnice a regály

►Luxusné knižnice a regály ►Luxusné a štýlové knižnice do pracovne a kancelárie ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Kolekcia masívneho dizajnového nábytku NORSE ►Obdĺžnikový ►Otvorený ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S poličkami ►Drevo / Masív - Mindi ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Knižnice a regály z dreva ►Knižnice a regály s dvierkami a zásuvkami ►Moderné knižnice a regály



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti