FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná knižnica Vita Naturale s piatimi policami z dyhovaného dreva v prevedení orech hnedá 197cm

EM30423

Predstavujeme Vám luxusnú knižnicu Vita Naturale z orechového dreva model, ktorá je precízne vyrobená tak, aby pozdvihla atmosféru Vášho domova. Poličky knižnice sú vyrobené z MDF dreva dyhovaného prírodným orechom s hrúbkou 0,5 mm a tým vytvárajú nádych tepla a štýlu, ktorý nemá obdoby.

Táto štýlová knižnica má jedinečný dizajn, ktorý je ideálny pre tých, ktorí inklinujú k modernému štýlu bývania. Vďaka svojej všestrannosti a funkčnosti sa bez problémov začlení do každej obývacej izby, jedálne alebo kancelárskeho priestoru, čo z nej robí exkluzívny kúsok, ktorý možno kombinovať s najnovšími trendmi v interiérovom dizajne.

Kolekcia Vita Naturale sa pýši kvalitným prevedením a táto knižnica nie je výnimkou. Je vyrobená z najkvalitnejších materiálov, preto sa môžete spoľahnúť, že bude mať dlhú životnosť.

Knižnica Vita Naturale poskytuje nielen praktické riešenie úložného priestoru, ale zároveň dodáva každému priestoru nádych talianskej elegancie a pohodlia. Prírodné orechové drevo vnesie do Vášho interiéru teplo a sofistikovanosť a vytvorí moderné a útulné prostredie.

Vďaka vertikálnemu dizajnu je tento modulárny regál ideálny na vytvorenie priestranného a svetlého prostredia. Či chcete uložiť svoje obľúbené knihy alebo vystaviť dekoratívne predmety, tento regál dodá Vášmu domovu nádych luxusu a sofistikovanosti.

Investujte do elegantnej knižnice Vita Naturale z orechového dreva ešte dnes a urobte prvý krok k vytvoreniu moderného a príjemného priestoru, pre ktorý sa budete radi vracať domov.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 249,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Knižnice a regály

Podobné produkty Moderné knižnice a regály

►Luxusné knižnice a regály ►Luxusné a štýlové knižnice do pracovne a kancelárie ►Moderný štýlový nábytok ►Otvorený ►Bez nožičiek ►S poličkami ►MDF ►Hnedá ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Moderné knižnice a regály



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti